Skiløypekart i Stange

Det kjøres flotte skispor mange steder i Stange. Alt på frivillig basis. Ønsker du å gi et løypebidrag? 

Stange

Har du lyst til å bidra til drift av skiløypene så kan du gi en skjerv på konto 1822.75.10486 eller til Vipps 507156. Dette går til Løypegruppen i Stange sportsklubb. Alle størrelser på bidrag er velkomne, og pengene går direkte til drift av løyper. 

Ottestad

 Vi hadde satt stor pris på om dere som benytter dere av tilbudet gir en skjerv på Ottestad ILs konto: 1813. 65. 01980 eller på Vipps nr. 130463

Åsbygda

Det kjøres skiløyper både i lysløypa i Åsbygda og på Pruterud. I tillegg har vi åpen skibakke på Pruterud hvor vi tilbyr gapahuker og bålplasser. Løypekjøringen er dugnadsbasert og det legges ned mange timer med frivillig arbeid i Åsbygda IL hele vinteren. Vi har åpen skihytta hver helg fra 1100 – 1500 der vi tilbyr nystekte vafler og varm kaffe. Så lenge det ikke «snør skiløyper» er alle bidrag til løypekjøring hjertelig velkomne. Bidrag kan settes inn på konto 1813.12.00672.

Vallset

Vallset idrettslag kjører løype mellom Kvitsand og Åssaga, 12,7 kilometer (en vei) De kjører også lysløypa som forøvrig er under rehabilitering. Denne er 3,1 kilometer.  Det er mulig å gå ut fra skistadion, Åssaga elller Sentralen (Romedal Allmenning sitt verksted på Harasjøen). Det er midt i mellom Åssaga og Kvitsand.

Løypebidrag mottas med takk på Vipps #93856 – Vallset il ski. Det er for øvrig mulig å følge løypemaskina på Skisporet.no, slik at en ser når det sist ble kjørt opp løyper.

Espa

Espa idrettslag kjører løyper sør i Stange. Flotte muligheter i Stange allmenning, og på Knuken er det også akemuligheter.

Støtt gjerne Espa IL sitt arbeid med løypekjøring på Vipps 127302.

skisporet.no kan du finne status på løypene i

  • Vallset
  • Åsbygda
  • Ottestad-Stange