Dans på stien er en magisk vandring i Stanges vakre natur, og en unik forestilling basert på bevegelse og dans. Langs stien, i mørkets frembrudd og med stemningsfull belysning, kan du gå fra post til post som alle er fylt med dans, musikk, installasjoner og poesi. Forestillingen involverer dansemiljøer fra hele Innlandet, både profesjonelle, amatører, barn og voksne. Dette samarbeidet og samspillet er en viktig kvalitet ved prosjektet, foruten den helt unike kunstopplevelsen.

Dans på stien arrangeres årlig i månedsskiftet september/oktober, og har hittil blitt lagt til to ulike strekninger av Ottestadstien: Området rundt Atlungstad Brenneri partallsår, og ved Norsk Utvandrermuseum oddetallsår. 

Dans på stien er et samarbeid mellom Stange kommune, PS:En Arena for Dans og Innlandet fylkeskommune. 
 

Velkommen til Dans på stien 1. oktober 2022!

I år starter og slutter vandringen ved Atlungstad Brenneri, og beveger seg langs Mjøsa og Ottestadstien. Første vandring starter kl. 19, og deretter hvert 15 minutt fram til og med kl. 20. Du kjøper billett til ønsket tidspunkt på nettsidene til PS:En arena for dans. Billettpris kr. 80,- for barn, ungdom og voksen. Barn under 6 år er gratis.

Kjøp billetter her!