Middag til hjemmeboende

Tilbud om utkjøring av middag er for hjemmeboende som på grunn av sykdom, alder eller andre årsaker ønsker å få tilkjørt middag.
Maten produseres på Stange produksjonskjøkken. Den leveres til bruker 2 ganger i uka av egen matombringer. Maten har datomerking og skal oppbevares i kjøleskap. Varmes i mikrobølgeovn.
Middags-meny
Vi har sju-ukers rullerende meny med varierte og ernæringsmessig riktig sammensatte retter. Middagsporsjonen består av en hovedrett med dessert eller suppe. Vi har egne menyer ved sesong og høytider. De som på grunn av allergier, sykdom, eller av kulturelle / religiøse grunner ikke kan spise enkelte matvarer, kan få tilpasset mat i henhold til ernæringskartlegging eller medisinske årsaker.
Avbestilling og eller endring av bestilling
Endringer og avbestillinger kan gjøres inntil tre dager før levering. Brukeren/pårørende kan melde fra til Stange produksjonskjøkken om endringer eller pause av matlevering.
Middagsmeny uke 24
Meny 9.-15. juni Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fløtefiskepudding med hvit saus, blomkålblanding og kokt potet Karamellpudding med karamellsaus Tirsdag Medisterkaker med brun saus, surkål og kokt potet Fruktcocktail Onsdag Oksehakk med tyttebærsyltetøy Jordbær- og rabarbrakompott Torsdag Røkt fisk med smeltet smør, gulrotstuing og kokt potet Sviskegrøt Fredag Kjøttkaker med brun saus, kålstuing og kokt potet Jordbærfromasj Lørdag Risengrynsgrøt Jordbær- og rabarbrakompott Søndag Nakkekoteletter med svinesaus, surkål og kokt potet Sjokoladepudding med vaniljesaus Middagsmeny uke 25
Meny 16.-22. juni Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskegrateng med smeltet smør, gulrot og kokt potet Kyllingsuppe Tirsdag Lapskaus Jordbærgele med vaniljesaus Onsdag Grillsymfoni med saus, blomkålblanding og potetstuing Kuvert dessert Torsdag Fiskeboller i karrisaus, brokkoliblanding og kokt potet Kirsebærfromasj Fredag Kyllingboller med fløtesaus, sellerimos og kokt potet Kuvert dessert Lørdag Risengrynsgrøt Aprikosgrøt Søndag Biff Lindstrøm med brun saus, grønnsaksstuing og kokt potet Sjokolade panna cotta med appelsinsaus Middagsmeny uke 26
Meny 23.-29. juni Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskekaker med smeltet smør, blomkålblanding og kokt potet Minestronesuppe Tirsdag Kyllingkarbonader med fløtesaus, klostergrønnsaker og kokt potet Hermetisk fersken Onsdag Pølselapskaus Kuvert dessert Torsdag Laks i form med vertshusblanding og kokt potet Frukt cocktail Fredag Pannekaker Ertersuppe Lørdag Risengrynsgrøt Kirsebærkompott Søndag Oksestek med soppsaus, brokkoliblanding og kokt potet Karamellpudding med karamellsaus Priser: Praktisk bistand i hjemmet
Husstandens inntekt Pris 2025 Netto inntekt i husstanden Inntil 2G* pr. mnd 240 Netto inntekt i husstanden 2-3 G pr. mnd 862 Netto inntekt i husstanden 3-4 G pr. mnd 1363 Netto inntekt i husstanden 4-5 G pr. mnd 1898 Netto inntekt i husstanden over 5 G pr. mnd 2415 Enkeltoppdrag (hjemmehjelp) pr. time 354 Middagslevering pr. porsjon 107 Kommunal trygghetsalarm pr. mnd 286 *G = folketrygdens grunnbeløp, pr. 1. mai 2024, kr. 124028,-. * Statlig justert maksimal egenandel.