Middag til hjemmeboende

Tilbud om utkjøring av middag er for hjemmeboende som på grunn av sykdom, alder eller andre årsaker ønsker å få tilkjørt middag.
Maten produseres på Stange produksjonskjøkken. Den leveres til bruker 2 ganger i uka av egen matombringer. Maten har datomerking og skal oppbevares i kjøleskap. Varmes i mikrobølgeovn.
Middags-meny
Vi har sju-ukers rullerende meny med varierte og ernæringsmessig riktig sammensatte retter. Middagsporsjonen består av en hovedrett med dessert eller suppe. Vi har egne menyer ved sesong og høytider. De som på grunn av allergier, sykdom, eller av kulturelle / religiøse grunner ikke kan spise enkelte matvarer, kan få tilpasset mat i henhold til ernæringskartlegging eller medisinske årsaker.
Avbestilling og eller endring av bestilling
Endringer og avbestillinger kan gjøres inntil tre dager før levering. Brukeren/pårørende kan melde fra til Stange produksjonskjøkken om endringer eller pause av matlevering.
Middagsmeny uke 8
Meny uke 8 - 17.-23. februar 2025 Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskekaker med smeltet smør, grønnsaksstuing og kokt potet Potet- og purreløkssuppe Tirsdag Kalvefrikadeller med brun saus, blomkålblanding og kokt potet Saftsuppe med gryn Onsdag Hønsefrikassé med gulrot, erter og kokt potet Fruktsalat Torsdag Lettsaltet torsk med smeltet smør, gulrotstuing og kokt potet Semulepudding med rød saus Fredag Kjøttboller med bacon, brun saus, amerikanskblanding og kokt potet Kirsebærkompott Lørdag Risengrynsgrøt Sjokoladepudding med vaniljesaus Søndag Kalkunfilet med fløtesaus, romanesko symfoni og kokt potet Panna cotta med kirsebærtopping Middagsmeny uke 9
Meny uke 9 - 24. februar - 2. mars 2025 Dag Middag Suppe/dessert Mandag Stekt laks med gressløkssaus, vertshusblanding og kokt potet Sjampinjongsuppe Tirsdag Røkte kjøttpølser med brun saus, makaronistuing og kokt potet Eple- og pæregrøt Onsdag Lapskaus med saltkjøtt Tropisk fromasj Torsdag Fiskepudding med hvit saus, blomkålblanding og kokt potet Vaniljepudding med rød saus Fredag Kjøttkaker med brun saus, kålstuing og kokt potet Aspargessuppe Lørdag Risengrynsgrøt Gele med vaniljesaus Søndag Røkt svinekam med estragonsaus, romanesko symfoni og fløtestuede poteter Krokanfromasj Middagsmeny uke 10
Meny uke 10 - 3.-9. mars Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskeboller med hvit saus, hverdagsblanding og kokt potet Blomkålsuppe Tirsdag Medisterkaker med brun saus, surkål og kokt potet Fruktcocktail Onsdag Oksehakk med tyttebærsyltetøy Semulepudding med rød saus Torsdag Røkt fisk med smeltet smør, gulrotstuing og kokt potet Plommekompott Fredag Pølsegryte med blomkålblanding og potetmos Fruktgrøt Lørdag Risengrynsgrøt Jordbær- og rabarbrakompott Søndag Nakkekoteletter med svinesaus, surkål og kokt potet Sjokoladepudding med vaniljesaus Middagsmeny uke 11
Meny uke 11 - 10.-16. mars Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskegrateng med smeltet smør, gulrot og kokt potet Kyllingsuppe Tirsdag Benløse fugler med brun saus, makaronistuing og kokt potet Eple- og mangokompott Onsdag Lapskaus Jordbærgele med vaniljesaus Torsdag Fiskeboller i karrisaus, brokkoliblanding og kokt potet Kirsebærfromasj Fredag Kyllingboller med fløtesaus, sellerimos og kokt potet Kuvert dessert Lørdag Risengrynsgrøt Aprikosgrøt Søndag Biff Lindstrøm med brun saus, grønnsaksstuing og kokt potet Sjokolade panna cotta med appelsinsaus Middagsmeny uke 12
Meny uke 12 - 17.-23. mars Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskekaker med rømmesaus, gulrotpure og kokt potet Minestronesuppe Tirsdag Kyllingkarbonader med fløtesaus, klostergrønnsaker og kokt potet Hermetisk fersken Onsdag Pølselapskaus Appelsingele med vaniljesaus Torsdag Laks i form med vertshusblanding og kokt potet Vaniljefromasj med bringebærsaus Fredag Pannekaker Ertersuppe Lørdag Risengrynsgrøt Kirsebærkompott Søndag Oksestek med soppsaus, brokkoliblanding og kokt potet Karamellpudding med karamellsaus Middagsmeny uke 13
Meny uke 13 - 24.-30. mars Dag Middag Suppe/dessert Mandag Laksekaker med rømmesaus, hverdagsblanding og kokt potet Brokkoli- og blomkålsuppe Tirsdag Lettsaltet lammekjøtt med dillsaus, kålrotstappe og kokt potet Jordbærgrøt Onsdag Oksekarbonader med brun saus, erterstuing og kokt potet Hermetisk fersken Torsdag Dampet torsk med persillesaus, gulrot julienne og kokt potet Kuvert dessert Fredag Kjøttboller med brun saus, brokkoliblanding og kokt potet Kiwigele med vaniljesaus Lørdag Risengrynsgrøt Fruktkompott Søndag Svinestek med svinesaus, surkål og kokt potet Mandelkjernepudding med bringebærsaus Middagsmeny uke 14
Meny uke 14 - 31. mars-6. april Dag Middag Suppe/dessert Mandag Plukkfisk med gulrot og kokt potet Tomatsuppe Tirsdag Stekt flesk med duppe, kålrotstappe og kokt potet Aprikosgrøt Onsdag Betasuppe Hermetisk pære Torsdag Stekt sei med løk, smeltet smør, rotgrønnsaksstuing og kokt potet Jordbærfromasj Fredag Kylling med paprikasaus, blomkål- og brokkoliblanding og ris Fruktsuppe Lørdag Rømmegrøt Fruktcocktail Søndag Biff Stroganoff med blomkålblanding og potetmos Sjokoladepudding med vaniljesaus Middagsmeny uke 15
Meny uke 15 - 7.-13. april Dag Middag Suppe/dessert Mandag Fiskekaker med smeltet smør, grønnsaksstuing og kokt potet Potet- og purreløkssuppe Tirsdag Kalvefrikadeller med brun saus, blomkålblanding og kokt potet Saftsuppe med gryn Onsdag Hønsefrikassé med gulrot, erter og kokt potet Fruktsalat Torsdag Lettsaltet torsk med smeltet smør, gulrotstuing og kokt potet Vaniljefromasj med bringebærsaus Fredag Kjøttboller med bacon, brun saus, amerikanskblanding og kokt potet Kirsebærkompott Lørdag Risengrynsgrøt Sjokoladepudding med vaniljesaus Søndag Kalkunfilet med fløtesaus, romanesko symfoni og kokt potet Panna cotta med kirsebærtopping Priser: Praktisk bistand i hjemmet
Husstandens inntekt Pris 2025 Netto inntekt i husstanden Inntil 2G* pr. mnd 240 Netto inntekt i husstanden 2-3 G pr. mnd 862 Netto inntekt i husstanden 3-4 G pr. mnd 1363 Netto inntekt i husstanden 4-5 G pr. mnd 1898 Netto inntekt i husstanden over 5 G pr. mnd 2415 Enkeltoppdrag (hjemmehjelp) pr. time 354 Middagslevering pr. porsjon 107 Kommunal trygghetsalarm pr. mnd 286 *G = folketrygdens grunnbeløp, pr. 1. mai 2024, kr. 124028,-. * Statlig justert maksimal egenandel.