Maten produseres på Stange produksjonskjøkken. Den leveres til bruker 2 ganger i uka av egen matombringer. Maten har datomerking og skal oppbevares i kjøleskap. Varmes i mikrobølgeovn.

Middags-meny

Vi har seksukers rullerende meny med varierte og ernæringsmessig riktig sammensatte retter. Middagsporsjonen består av en hovedrett med dessert eller suppe. Vi har egne menyer ved sesong og høytider.  De som på grunn av allergier, sykdom, eller av kulturelle / religiøse grunner ikke kan spise enkelte matvarer, kan få tilpasset mat i henhold til ernæringskartlegging eller medisinske årsaker.

Meny uke 24-27 (PDF, 111KB)

Meny uke 28-36 (PDF, 56KB)

Avbestilling og eller endring av bestilling

Endringer og avbestillinger kan gjøres inntil tre dager før levering. Brukeren/pårørende kan melde fra til Stange produksjonskjøkken om endringer eller pause av matlevering.