Maten produseres på Stange produksjonskjøkken. Den leveres til bruker 2 ganger i uka av egen matombringer. Maten har datomerking og skal oppbevares i kjøleskap. Varmes i mikrobølgeovn.

Middags-meny

Vi har seksukers rullerende meny med varierte og ernæringsmessig riktig sammensatte retter. Middagsporsjonen består av en hovedrett med dessert eller suppe. Vi har egne menyer ved sesong og høytider.  De som på grunn av allergier, sykdom, eller av kulturelle / religiøse grunner ikke kan spise enkelte matvarer, kan få tilpasset mat i henhold til ernæringskartlegging eller medisinske årsaker.

  • Mandag 09.01 Laksekaker med rømmesaus, hverdagsblanding og kokt potet

    Brokkoli- og blomkålsuppe

  • Tirsdag 10.01 Lapskaus med salt kjøtt. Fruktgrøt

  • Onsdag 11.01 Oksekarbonader med brun saus, erter, gulrot og kokt potet. Hermetisk fersken

  • Torsdag 12.01 Dampet torsk med persillesaus, gulrot julienne og kokt potet. Skogsbærkompott.

  • Fredag 13.01 Husets gryte med ris og blomkålblanding. Kiwigele med vaniljesaus.

  • Lørdag 14.01 Risengrynsgrøt. Fruktkompott.

  • Søndag 15.01 Svinestek med svinesaus, surkål og kokt potet. Mandelkjernepudding med bringebærsaus.

  • Mandag 16.01 Plukkfisk med gulrot og kokt potet. Tomatsuppe.
  • Tirsdag 17.01 Stekt flesk med duppe, kålrotstappe og kokt potet. Aprikosgrøt.

  • Onsdag 18.01 Betasuppe. Tyttebærkrem med vaniljesaus.

  • Torsdag 19.01 Stekt sei med løk, smeltet smør, rotgrønnsaksstuing og kokt potet. Jordbærfromasj.

  • Fredag 20.01 Kylling med paprikasaus, blomkål- og brokkoliblanding og ris. Fruktsuppe.

  • Lørdag 21.01 Rømmegrøt. Fruktcocktail

  • Søndag 22.01 Okseragu med gårdsblanding og kokt potet. Sjokoladepudding med vaniljesaus.

  • Mandag 23.01 Fiskekaker med smeltet smør, grønnsaksstuing og kokt potet. 

    Potet- og purreløkssuppe

  • Tirsdag 24.01 Ovnspannekake med bacon, smeltet smør, amerikanskblanding og kokt potet. Saftsuppe med gryn
  • Onsdag 25.01  Hønsefrikassé med gulrot, erter og kokt potet. Fruktsalat 

  • Torsdag 26.01 Lettsaltet torsk med smeltet smør, gulrotstuing og kokt potet. Semulepudding med rød saus.

  • Fredag 27.01 Lunsjkaker med brun saus, amerikanskblanding og kokt potet. Kirsebærkompott.

  • Lørdag 28.01 Risengrynsgrøt. Sjokoladepudding med vaniljesaus.

  • Søndag 29.01 Kalkunfilet med fløtesaus, romanesko symfoni og kokt potet. Panna cotta med kirsebærtopping

  • Mandag 30.01 Stekt laks med gressløkssaus, vertshusblanding og kokt potet. Sjampinjongsuppe.
  • Tirsdag 31.01 Røkte kjøttpølser med brun saus, makaronistuing og kokt potet. Eple- og pæregrøt.

  • Onsdag 01.02 Lapskaus med saltkjøtt. Tropisk fromasj.

  • Torsdag 02.02 Fiskepudding med hvit saus, blomkålblanding og kokt potet. Hermetisk pære.

  • Fredag 03.02 Klubb og duppe. Aprikosgrøt.

  • Lørdag 04.02 Risengrynsgrøt. Gele med vaniljesaus.

  • Søndag 05.02 Røkt svinekam med estragonsaus, romanesko symfoni og fløtestuede poteter. Krokanfromasj.

  • Mandag 06.02 Fiskeboller med hvit saus, hverdagsblanding og kokt potet.

    Blomkålsuppe.

  • Tirsdag 07.02 Medisterkaker med brun saus, surkål og kokt potet. Fruktcocktail.

  • Onsdag 08.02 Oksehakk med tyttebærsyltetøy. Vaniljefromasj med bringebærsaus.

  • Torsdag 09.02 Røkt fisk med smeltet smør, gulrotstuing og kokt potet. Sviskekompott.

  • Fredag 10.02 Pølsegryte med blomkålblanding og potetmos. Fruktgrøt.

  • Lørdag 11.02 Risengrynsgrøt. Jordbær- og rabarbrakompott.

  • Søndag 12.02 Nakkekoteletter med svinesaus, surkål og kokt potet. Sjokolademousse med vaniljesaus.

  • Mandag 13. 02 Fiskegrateng med smeltet smør, gulrot og kokt potet. Kyllingsuppe.
  • Tirsdag 14.02 Benløse fugler med brun saus, makaronistuing og kokt potet.

    Eple- og mangokompott.

  • Onsdag 15.02 Lapskaus. Jordbærgele med vaniljesaus.

  • Torsdag 16.02 Fisk i form med vertshusblanding og kokt potet. Vaniljepudding med rød saus.

  • Fredag 17.02 Ferskt kjøtt med sursøt løksaus, kål, gulrot og kokt potet. Grønnsakssuppe.

  • Lørdag 18.02 Risengrynsgrøt. Kirsebærkompott.

  • Søndag 19.02 Viltkarbonader med fløtesaus, brokkoliblanding og kokt potet. Karamellpudding. 

  • Mandag 20.02 Laksekaker med rømmesaus, hverdagsblanding og kokt potet. Brokkoli- og blomkålsuppe.
  • Tirsdag 21.02 Pannekaker. Ertersuppe.
  • Onsdag 22.02 Oksekarbonader med brun saus, erterstuing og kokt potet. Hermetisk fersken.

  • Torsdag 23.02 Dampet torsk med persillesaus, gulrot julienne og kokt potet. Sitronfromasj.

  • Fredag 24.02 Kjøttkaker med brun saus, gårdsblanding og kokt potet.   
    Kiwigele med vaniljesaus.

  • Lørdag 25.02 Risengrynsgrøt. Fruktkompott.

  • Søndag 26.02 Svinestek med svinesaus, surkål og kokt potet. Mandelkjernepudding med bringebærsaus .

Avbestilling og eller endring av bestilling

Endringer og avbestillinger kan gjøres inntil tre dager før levering. Brukeren/pårørende kan melde fra til Stange produksjonskjøkken om endringer eller pause av matlevering.