Sankthanskonserten er en stor utekonsert ved Mjøskanten på Atlungstad. Konserten arrangeres på helg og rundt Sankthanstider. Hit inviteres nasjonalt anerkjente band for gode, og gjerne litt nostalgiske, konsertopplevelser. Sankthanskonserten er kjente toner, folkeliv, midtsommer, allsang, båter som gynger i vannet og sola som går ned over Mjøsa – en idyllisk folkefest.

Sankthanskonserten er et arrangement som skal bidra til å skape bevissthet rundt bruk av Mjøsa og Atlungstad som aktivitets- og friluftsområde, institusjon, kulturminne og kulturarena. 

Arrangører er Stange kommune, Atlungstad Brenneri og Atlungstad Golf.
 

Sankthanskonserten 2023:

deLillos kommer til Stange fredag 16. juni!

 deLillos regnes som ett av landets mest markante pop- og rockband fra 1980-tallet og fram til i dag. De har gjennom årene jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt, alltid kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers. Vi ønsker velkommen til en stemningsfull pangstart på sommeren!

Med økt fokus på hyggen, kosen og det sosiale, blir det i år mulighet til å kjøpe billett med og uten piknik-boks fra Atlungstad Brenneri!

Billetter og informasjon om konserten 2023

 

Stemningsbilder fra tidligere konserter