Kønnbandfestivalen er spydspiss i kommunens kultursatsning, og et musikk- og kulturarrangement i lokalene til Stange bibliotek. Festivalen arrangeres årlig og i slutten av oktober. Bokhyller skyves til side og gir rom for publikum og scene. Atmosfæren er nedpå, behagelig, unik og intim. Arenaen har også satt sitt preg på festivalens innhold, som gjerne inkluderer artister og kunstnere som har fokus på tekst, og som gjennom musikk formidler følelser og historier.

Kønnbanddagene 2024 arrangeres i samarbeid med Stange sentrumsforening og Stange vestbygd 20. og 21. september

Det kan du gjøre ved å sende en henvendelse til e-post konnband@stange.kommune.no. Vi opplyser om at Stange kommune benytter ekstern kompetanse til booking av artister, og at programmets innhold og sammensetning skal passe festivalens profil. Vi vil gjerne høre fra deg for å kunne vurdere om ditt bidrag vil passe inn nå eller senere. 

Det er ikke umulig! Send en henvendelse til konnband@stange.kommune.no, og vi gir deg en tilbakemelding om hva slags behov vi har. Vi benytter frivillige til opp- og nedrigg av scene, billettsalg og vakthold.