Vallset bofellesskap

Bofelleskapet er bemannet og har 8 boenheter  for personer med demens og kognitiv svikt. Boenhetene er omlag 32 kvadratmeter med  oppholdsrom/soverom, bad og lite te-kjøkken.  I tillegg er det store fellesarealer med stue og kjøkken. Alle måltider serveres ved felles bord på kjøkkenet.

Stange helse- og omsorgssenter

Stange helse- og omsorgssenter har bemannet botilbud for personer som grunnet sykdom eller funksjonssvikt ikke lenger er i stand til å bo i eget hjem. Boenheten er omlag 30 kvadratmeter med oppholdsrom med plass til seng, bad og et lite te-kjøkken. Strøm er inkludert i husleien. I fellesareal tilknyttet boenhetene, serveres alle måltider på felles kjøkken for de som ønsker det.

Den enkelte beboer må i tillegg til husleie besørge renhold av boenheten. Klesvask og servering av måltider, kan kjøpes på stedet, og kommer i tillegg til ordinær husleie.

Høgmyr

Disse omsorgsboligene er for personer med psykiske helseplager. Alle beboere har egen leilighet med ett soverom, på  50 kvadratmeter. Bofelleskapet har i tillegg felles oppholdsarealer. Boligen er sentralt beliggende i Stange, i gangavstand til matbutikker, buss, tog, Stange sentrum og Meierigården dagsenter. 

Bofellesskap

Stange kommune har 11 bofellesskap. Disse bofellesskapene er lokalisert i Ottestad og Stange sentrum.