En kveld om sorg

Lyshjerte

Onsdag 3. november kl. 19 kommer diakon Orsolya Szechey til biblioteket.

Orsolya jobber i Stangehjelpa og kirka, og hun arbeider med sorg og livssorg. Hun vil fortelle om hvordan soggrupper fungerer, om gruppetilbudet i Stange og om det å oppleve sorg. Det er åpent for spørsmål fra de som deltar. Det vil også bli en presentajon av aktuelle  bøker.

 

 

 

 

Beste norske

Bli med på den nasjonale lesesirkelen "Beste norske".

Dette er en nasjonal lesesirkel som går fra 6. september og ut året. Hver uke presenterer biblioteket en ny bok. Bøkene stilles ut i biblioteket og blir presentert på Facebook siden vår. Du kan også lese mer her

Bøkene som blir presentert er valgt ut av:

  • Janneken Øverland - litteraturhistoriker og tidligere forlegger. Var leder for Gyldendals avdeling for oversatt skjønnlitteratur 1996-2013.
  • Bernhard Ellefsen - skriver om bøker i Morgenbladet. Han ble kåret til «Årets kritiker» i 2014 og vant Arne Hestenes’ journalistpris i 2016.
  • Margunn Vikingstad - hoveddfag i nordisk språk og litteratur. Har jobba som litteraturkritiker først i Dag og Tid og så i Morgenbladet.
  • Anne Merethe Prinos - Anne Merethe Prinos er litteraturkritiker. Hun har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap og har skrevet litteraturkritikk som frilanser i Aftenposten siden høsten 2002. Hun er også ansatt som generalsekretær i Norsk kritikerlag. I 2008 ble hun kåret til Årets litteraturkritiker av Norsk kritikerlag.

Kom innom biblioteket for å få en fullstendig liste over bøkene.

 

 

Ukas resept

Ukas resept gir deg litterær medisin mot alle slags plager. Du kan søke opp podcasten der du pleier å lytte til podcast.

 

 


Nye åpningstider fra 14. september 2020:

 Åpent bibliotek
Mandag10:00-15:00
Tirsdag 10:00-19:00
Onsdag10:00-19:00
Torsdag10:00-19:00
Fredag10.00-14.00
Lørdag10:00-14:00

 

Lånt materiale kan leveres i luke ved inngangen hele døgnet. 

- To publikumspcer er tilgjengelig for bruk 30 minutter per person.

- Hvis du har luftveissymptomer eller er i karantene, må du få noen andre til å låne for deg.

- Vi har to grupperom til utlån.  Henvend deg i skranken om du ønsker å låne disse. 

- Lesesalen er åpen. Henvend deg i skranken om du ønsker å bruke den. 

 

NB: Hvis ansatte ved biblioteket viser symptomer på lufveisinfeksjon, og må holde seg hjemme, er det mulighet for at biblioteket holdes stengt enkeltdager, pga. lav bemanning. Informasjon om dette legges ut fortløpende på bibliotekets Facebookside

 

 

 


Søk, reserver og forny selv

Gå til denne siden for på søke i samlingen vår, reservere titler og fornye lånene dine. For å kunne logge inn, må du være registrert som låner på biblioteket. Ta kontakt med oss hvis du mangler pin-koden du trenger for å logge inn.


Personvern: Her kan du lese om hvilke personopplysninger som blir samlet inn i biblioteksystemet Stange bibliotek benytter (Mikromarc). Du finner også informasjon om hvordan opplysningene brukes og ivaretas.