Navneberget - når nærhet teller

I Stange sentrum vokser det frem en ny bydel. I boligfeltet Navneberget er gangavstanden til butikken og sentrum like kort som til jernbanen. I umiddelbar nærhet ligger også vakre Stange Vestbygd – Norges matfat – hvor du kan handle kortreist kjøtt og grønnsaker direkte fra bonden. Herfra kan du også vandre rett ut i skog og mark for å nyte turer i lysløypa på ski. Den umiddelbare nærheten til skole- og barnehage gjør Navneberget til et spesielt attraktivt område.

Nærhet til alt

Historisk har Stange vært best kjent som den største jordbrukskommunen i Hedmark, og en av de viktigste leverandørene av melk, kjøtt og grønnsaker til store deler av landet. Med utbygging av veier og toglinjer mellom Oslo og Hedmark, har Stange sakte men sikkert også blitt et urbant sentrum for trafikk mellom Hamar og Oslo. Her kan pendlere komme seg inn til Oslo på litt over en time og inn til Hamar på 10-minutter. Med de pågående utbyggingene til Bane NOR og ny E6 mellom Kolomoen til Moelv, vil avstandene forkortes ytterligere og helt ned til under en time til Oslo.

I en radius på 500 meter kan du finne nærbutikk og barnehage. Innenfor radiusen ligger også Stangehallen riksanlegg som har tak for idrett, friskliv/treningssenter og skole. Ulike arrangement og aktiviteter med tilknytning til næringsliv og kultur finner også sted i Stangehallen.

Stange er et fantastisk rekreasjonsområde, hvor du vil oppleve at du får mer tid til de tingene du har mest lyst til å gjøre. Den tiden kan du bruke til å bygge snømann med barna, bade i Mjøsa med venner, eller ta med en heldig utvalgt på musikkfestivalen Kønnband.

Om tomtene

På Navneberget trinn III tilrettelegges det for ca. 170 nye boenheter fordelt på eneboliger og konsentrert småhusbebyggelse. 23 eneboliger, 5 tomannsboliger med 10 boenheter, ca. 80 rekkehus, 64 leiligheter i lavblokkbebyggelse.