Utsikten barnehage Ottestad SA er en foreldre-eid barnehage hvor barnehagens eierstyre er øverste organ.  Barnehagen har fire avdelinger og tilbyr 78 plasser, som oftest fordelt på 30 plasser for barn 0-3 år og 48 plasser for barn 3-6 år.  

Barnehagens hjemmeside

Beliggenhet

Barnehagen befinner seg på innsiden av Vikasenteret, med Mjøsa og Åkersvika naturreservat som naboer. Barnehagen ligger i en veg uten gjennomgangstrafikk. 

Aktiviteter i barnehagen 

Barnehagen tilbyr allsidige aktiviteter ute og inne. Vi går på turer i nærmiljøet, og benytter buss for lengre turer. Vi liker å benytte lokale tilbud i Stange og Hamar på bibliotek, teater, svømming og andre opplevelser tilpasset barnas alder og modning. Hverdagen er det viktigste med gode opplevelser for lek og læring. 

Verdier og satsingsområder 

Med Utsikt mot fremtiden er barnehagens visjon. Vi ønsker å gi det enkelte barn et godt utgangspunkt mot skolestart. Trygghet, Raushet og Entusiasme er våre verdier.  

Måltider i barnehagen 

Barnehagen serverer lunsj og ettermiddagsmåltid hver dag. Lunsjen er enten smøremåltid, en suppe eller varmmat. Vi følger retningslinjer for matservering og vektlegger bruk av både hvitt kjøtt, rødt kjøtt, fisk og vegetar retter. Ønsker du at barnet skal spise frokost, send med matpakke for dette.