På Stange.no finner du alt fra hva du kan gjøre i fritida til ledige boligtomter og alt hva de ulike tettstedene har å by på. Bare for å nevne noe.

Bygge omdømme

Kommunalsjef for samfunnsutvikling, Frode Haugan er glad for at siden nå lanseres.

- Stange har i mange år hatt mål om vekst og utvikling. I det ligger det også  at det er viktig å tenke markedsføring av kommunen og å bygge omdømmet.

Stange.no er et tilbud til de som bor i Stange, kan tenke seg å flytte hit eller komme på besøk.

Haugan sier det er jobbet på mange områder, særlig rettet inn mot kommunen som helhet og valgte satsingsområder.Frode Haugan

- Samtidig ønsker vi å presentere hele spekteret av muligheter. Derfor har det vært viktig for oss å lage et sted hvor en enkelt kan finne igjen alle tettsteder og grender med alle muligheter og aktiviteter som finnes der, sier kommunalsjefen.

Det har vært særlig viktig å framheve alle tettsteder og grender i Stange.

Han er veldig fornøyd med hvordan siden har blitt, men understreker at den skal og kan utvikles. Nettsiden er i tråd med politiske vedtak om utvikling og muligheter i alle tettsteder.

Bo her, næring og opplevelser

I Stange.no vil du IKKE finne prisen på kommunale avgifter eller annen kommunal informasjon som finnes på stange.kommune.no.  Dette er et sted som viser alt det flotte Stange har å by på.   Siden har fire hovedkategorier:

  • Bo her: Storgata i StangeHer finner du blant annet kart ned til detaljenivå på ledige kommunale tomter i de ulike grendene og tettstedene. Det er også en presentasjon av hvert sted i Stange, med lenker til lag og foreninger. Videre finner du her alt du kan tenke deg å gjøre på fritida enten det er turstier, idrettstilbud eller badeplasser. Her finner du også ledige jobber. 

 

  • Næring: Sørli flerbruksterminalØnsker du å starte egen bedrift finner du det du trenger her under denne kategorien. Hvordan søke om støtte, hva Stange satser på og aktuelle nettverk.  

 

  • Opplevelser:  Norsk UtvandrermuseumStange har et rikt kulturliv med mange attraksjoner, som for eksempel Atlungstad eller Tangen dyrepark.  Her finner du aktuelle arrangementer, museer, lenke til Stange Vestbygd som er et nettverk men en rekke tilbud fra overnatting, spennende mat- og drikkemuligheter og alt i et fantastisk kulturlandskap.
  • Finn fram: Her finner du en oversikt over det meste som finnes i Stange med kontaktinfo.

Foruten dette vil du på siden også finne fakta om Stange som beliggenhet og historie.

All kommunal informasjon forøvrig finner du fortsatt på vår hjemmeside: https://www.stange.kommune.no/

Velkommen til vår nye markedsportal! 

Stange.no