Nytt kurs i en av verdenshistoriens 100 mest solgte ikke-litterære bøker

Høsten/vinteren 2019:

Bolk 1: 14.-16. Oktober (mandag, tirsdag og onsdag).
Bolk 2: 13.-15. November (onsdag, torsdag og fredag).
Bolk 3: 3.-5. Desember (tirsdag, onsdag og torsdag).

Sted: Stangehjelpa - kl. 08:30-15:30

GuttormStangehjelpa har engasjert Guttorm Toverud som har
doktorgrad i veiledning, terapi og pedagogikk, og en
mastergrad i rusavhengighet - begge fra USA. Han har
30 års erfaring med i å holde fengende kurs i "Storboka"
og hvordan drive profesjonell 12-trinnsbehandling.

Kurset passer for både fagfolk, brukere og pårørende som ønsker grundig innsikt i avhengighet og hvordan den kan løses. Forrige kurs var en stor suksess b.la. fordi det var både fagfolk og brukere sammen. Kurset holder absolutt høyeste verdensklasse! Kombinasjon av hinsides innsikt, humor og en levende formidlingsevne gjør at disse kursene er stadig mer populære!

Uttalelser fra folk som har vært på kurset:
En av brukerne som var med på forrige kurs sier at storbokkurset var helt avgjørende for hans forståelse av 12-trinnsprogrammet:

-Listen med de 12 trinn lyste mot meg og jeg var virkelig i opposisjon til dem, sier brukeren.
-Guttorm forklarer det på en måte som gjør at det blir en helhetlig forståelse. For første gang har jeg fått tak i hva avhengighet egentlig dreier seg om og forstår at det finnes en løsning på problemet. Storbokkurset har gitt meg mot, inspirasjon og «guts» til å ta fatt på trinnprosessen.
​-I dag er jeg helt rusfri. Jeg oppfordrer alle som har et problem med avhengighet eller fagfolk som jobber med avhengige til å ta dette kurset.

Deltager fra spesialisthelsetjenesten (rus) etter å ha vært på storbokkurs i vinter/vår 2018:
-Et konkret og godt verktøy å ha med i verktøykassa. Utbredt behandlingsmodell man bør ha kjennskap til slik at man kan snakke samme språk som for eksempel  samarbeidspartnere og pasienter gjør.
-Kurset var givende og jeg er glad for at jeg fikk muligheten til  å delta.  Har anbefalt andre her til å hive seg på til høsten, hvis vi får mulighet til det.

"The buzz is the name of the game"
Det sies at storboka er opphavet til alle de andre 12-trinnsfellesskapene som finnes (OA, GA, NA, SA +++) men storboka handler bare innledningsvis om alkohol. 12-trinnsmodellen har en felles løsning for alle avhengigheter.

Kurset gir dermed automatisk innsikt i hvordan jobbe med alle andre avhengigheter. Overføringsverdien er høy.

Stangehjelpa Dagbehandling er Norges første «Recovery Dynamics»-enhet

I Februar 2018 startet Stangehjelpa 12-trinnsbehandling etter «Recovery Dynamics» - en manualbasert "operasjonalisering" av innholdet i Storboka slik at den kan brukes terapeutisk og i behandlingsøyemed.
Stangehjelpa dagbehandling etterstreber en så identisk duplikasjon av hva de som skrev storboka gjorde. Flere andre kommuner har nå startet 12-trinnsbehandling over samme "lest".

Et nytt liv med lykke, fred, mening og som er bedre enn det beste? Velkommen til den 4. dimensjon!

Pris: 4.500,- for fagfolk. Gratis for brukere av Stangehjelpa.
Kommuner eller andre institusjoner som ønsker å kommer i grupper, ta kontakt for å få en fast gunstig gruppepris eller spørsmål: are.stenfeldt-nilsen@stange.kommune.no Mobil: 941 72 482

​Hjertelig velkommen! :-)