Lånerinfo for utlånsordningen

For å hente bøker MÅ du ha gjort en avtale med oss på forhånd. Bestill på mail: bibliotek@stange.kommune.no eller tlf: 62 56 24 40 det du har lyst til å låne. Det kan være lurt å søke opp det du ønsker å låne for å sjekke om det er på hylla (her kan du også reservere om du ønsker det): https://www.stange.kommune.no/stange/www/site/kultur_og_fritid/biblioteket/

Siden innleverte bøker må i karantene vil det være lenger ventetid på nyere bøker. Gi beskjed om vi skal finne noe annet til deg, hvis det du ønsker å låne ikke er inne.

Det vil være begrensede muligheter for lån fra andre bibliotek nå.

Vi låner ut det du vil ha og legger det i en pose. Vi blir enige med deg om dato og klokkeslett for når du kan hente bøkene. For å ivareta smittevernhensyn, ber vi deg komme til avtalt tid, slik at ikke mange lånere kommer samtidig.

Du kan dessverre ikke komme inn i biblioteket, men vi vil møte deg på utsiden. Bokposen din vil ligge på et bord og vi vil være der slik at du kan slå av en prat om du ønsker.

Hvem kan låne?
Alle kan få dette tilbudet! Dermed kan det bli litt ventetid på utlevering. Vi håper du har forståelse for det. Hvis du kjenner noen som trenger dette ekstra mye nå, kan du jo gjerne tipse dem.

Hva med smitte?
Denne løsningen er godkjent av Stange kommune. Vi har bestemt at alle innleverte bøker skal være i karantene i 3 dager før de lånes ut igjen. De ansatte som er på jobb er friske og er nøye med god håndhygiene. Vi er få ansatte på biblioteket om gangen, slik at vi kan holde god avstand til hverandre, og vi har faste rutiner på vask av kontaktflater.

Er du syk eller har vært i kontakt med noen som har/muligens har coronasmitte de siste 14 dager, må du få noen andre til å hente bøker for deg.

Ettersom vi aldri har gjort dette før, vet vi ikke helt hvordan det kommer til å bli. Vi må lære underveis! Men vi kommer til å gjøre vårt aller beste for at du skal få bøker

Vi gleder oss til å treffe dere igjen!

Hilsen oss på Stange bibliotek