Omsorg og respekt i hverdagen gir trygghet og glede for morgendagen!

Nordstad barnehage

Vi i Nordstad barnehage setter omsorg og respekt for hverandre høyt og har jobbet etter den visjonen i mange år. Vi jobber for at barna skal ha gode hverdager og oppleve trygghet og glede gjennom anerkjennelse, vennskap og nærhet.

Vi er et engasjert personale som jobber for at alle barn skal møtes med omsorg og respekt. Vi jobber hele tiden med kompetanseheving i eget personale og er bevist vår rolle i barnets utvikling.

vinterlek i barnehagenBarnehagen åpnet høsten 2004 og har tre avdelinger med til sammen 52 plasser. Avdelingene våre er Solstua som er småbarnsavdelingen for barna som er 1-2 år. Tyttebær og Blåbærstua er stor-barns avdelinger med barna mellom 3-5 år. Barnehagen serverer formiddagsmat og ettermiddagsmat hver dag og har åpent 07.00-16.30.

Barnehagen ligger flott til Sandvika med skog, turstier, fotballbane/skøytebane og akebakker rett ved. Det er kort vei til Mjøsa og Gapahuken i Fjetreskogen. I Hundremeterskogen på andre siden av gjerdet har vi bygget opp en naturlekeplass og bålplass. Vi utnytter dette fine nærområdet til lek og mange opplevelsesrike turer.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt på mail marthe.nordsveen@stange.kommune.no