BarnehagebarnNordstad barnehage åpnet høsten 2004. Barnehagen har tre avdelinger med til sammen 52 plasser. Vi har tilbud for barn mellom 1 og 5 år. Det kan søkes om plass fra 3 til 5 dager i uka.

Solstua er småbarnsavdelingen for barna som er 1-2 år. Tyttebær og Blåbærstua er stor-barns avdelinger der barna mellom 3-5 år går.

Barnehagen ligger flott til mellom det nye og gamle boligfeltet på Nordstad (i Sandvika) med skog, turstier, fotballbane/skøytebane og akebakker rett ved. Det er kort vei til Mjøsa og Gapahuken i Fjetreskogen. I Hundremeterskogen på andre siden av gjerdet har vi bygget opp en naturlekeplass og bålplass. Vi utnytter dette fine nærområdet med mye aktivitet og lek ute og mange opplevelsesrike turer.

Nordstad barnehageTreet som er fra vår årsplan, illustrerer hva vi står for og hva vi legger vekt på.

Vi setter omsorg og respekt for hverandre høyt og har jobbet etter den visjonen i mange år. Dette har vi fått tilbakemelding på at vi har lykkes med og vi vil fortsette å legge vekt på dette i fremtiden. Vi vil jobbe for at barna skal ha gode hverdager og oppleve trygghet og glede gjennom anerkjennelse, vennskap og nærhet.

Vi har et godt og stabilt personale med både lang erfaring og god kompetanse. Vi har også gleden av å ha menn i personalet.

Barnehagen serverer formiddagsmat og ettermiddagsmat hver dag. De fleste dagene er dette brød med variert pålegg. En dag i uka serverer vi et enkelt varmt måltid på formiddagen. På ettermiddagen serverer vi knekkebrød/ brød og frukt/grønnsaker

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt på mail marthe.nordsveen@stange.kommune.no