Hoberg barnehage

Vår visjon: Hverdager fulle av eventyr!

Midt i Bekkelaget i Ottestad ligger Hoberg barnehage, og har ligget der den ligger i 40 år! Men selv om barnehagen er godt voksen, så holder den seg ung. Den har opplevd litt av hvert av gleder - og sikkert noen sorger også - gjennom alle disse årene. Her har barn fått nye venner, omsorg og nærhet, og her har opplevelser og utfordringer blitt til mestring og læring. Liv og røre er her støtt, men rolige stunder også, en trenger jo litt av hvert. Barn og voksne har kommet og gått, men barnehagen består, og er mer en klar for å bli kjent med nye små og store. Kanskje akkurat deg?

Om barnehagen

Hoberg barnehage er en forholdsvis liten og oversiktlig barnehage som ligger i et boligfelt, men med flere herlige friområder i umiddelbar nærhet.

De tre avdelingene våre heter Himmelblå, Regnbuen og Solstrålen. Himmelblå har plass til 14 småbarn, og denne avdelingen ble bygget i 2010. Her er det romslig, lyst og flott, med god tumleplass på gulvet. Legger du deg ned kan du drømme deg bort, mens du ser blå himmel - eller regnskyer - rett gjennom taket! Her finner du et personale på fire, som vet hva som trengs for at små barn skal få gode dager i barnehagen. Trygghet, nærhet, et fang å sitte på, og masse smil og glede!

Regnbuen og Solstrålen ligger i den eldste delen av barnehagen, men lokalene ble pusset opp i 2010. Dette er avdelinger hovedsaklig for barn over 3 år, og det er plass til 19 barn på hver sammen med et personale på tre. Hver avdeling har flere lekerom tilpasset ulike aktiviteter som forming, rollelek, konstruksjonslek m.m., og de har sin faste turdag hver uke. Regnbuen og Solstrålen samarbeider også på tvers flere ganger i uka slik at både barn og personale blir godt kjente med hverandre.