Meny uke 5 - 27. januar - 2. februar 2025
DagMiddagSuppe/dessertAllergener middagAllergener suppe/dessert
MandagFiskekaker med rømmesaus, gulrotpure og kokt potetMinestronesuppeGluten (hvetemel), fisk, melk, sennep, selleri og soyaGluten (hvetemel) og selleri (kan inneholde spor av egg)
TirsdagKyllingkarbonader med fløtesaus, klostergrønnsaker og kokt potetHermetisk ferskenGluten (hvetemel), melk og soya
OnsdagPølselapskausAppelsingele med vaniljesaussellerimelk
TorsdagLaks i form med vertshusblanding og kokt potetVaniljefromasj med bringebærsausmelk, fisk, soyamelk
FredagPannekakerErtesuppemelk, gluten (hvetemel) og eggselleri
LørdagRisengrynsgrøtKirsebærkompottmelk
SøndagOksestek med soppsaus, brokkoliblanding og kokt potetKaramellpudding med karamellsausGluten (hvetemel), melk og soyamelk