Velkommen til Stange kommune

Stange kommune ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by og bare 45 minutters kjøretid til Gardermoen. Stange er en kommune i vekst og har drøyt 20.000 innbyggere.

Siste nytt

 • Bruk hue

  Vet du hva barn og ungdom gjør på nett og mobil?

  10.04.2017Nå har du sjansen til å lære mer om den digitale hverdagen barn lever i, og ikke minst hvordan du som voksen kan bidra til at barn får en trygg digital oppvekst i ditt nærmiljø.
 • Fra elle melle til ABC

  Fra Elle melle til ABC

  27.04.2015Å styrke sammenhengen mellom barnehage og skole er å legge til rette for et helhetlig opplæringsløp som ivaretar enkeltbarnets behov. Det handler om at barns læringspotensiale ivaretas, støttes og utvikles på et tidlig tidspunkt. Last ned Fra elle melle til ABC
 • Jan Baker. Foto: Egil M. Kristiansen

  Jan Bakers gave til Stange skole.

  07.11.2014Elever, foresatte og ansatte ved Stange skole, takker Jan Baker og hans kone Dorrith, for samarbeidet rundt planlegging, utarbeidelse og produksjon av den nye skolefanen på Stange skole. Når en kunstner som Jan Baker er tidligere elev ved Stange skole og i tillegg en stor Stange patriot, var det ikke nei i hans munn da spørsmålet om et fanesamarbeid kom på banen.
 • Unicef-runden

  Unicef-runden og markering av FN-dagen

  07.11.201424.oktober betyr FN-dag og Unicef runde på Stange skole. STOR TAKK går til 4.trinn som var ansvarlige for samlinga i aulaen og ga oss viktig informasjon om dagen og FN-arbeidet. Vi fikk høre alle trinnets språk og vi fikk flott framførelse av ”Vi er barn som har mye å gi”(Vi sangen).
 • Stange skole

  Stange skole skal sertifiseres som Norges andre Hjertelig velkommen!-skole

  10.09.2014Hamarregionen skal jobbe for å ta posisjonen Norges beste vertskap. Vertskapsprogrammet “Hjertelig velkommen!” har utspring i Vertskapsprosjektet til Hamarregionen Reiseliv, og er et samarbeid med Hamarregionen Utvikling.
 • Solvin skole

  Bruker ikke assistenter i spesialundervisningen

  20.06.2014Solvin skole har gjennom målrettet arbeid sørget for at det er spesialpedagoger som gjennomfører spesialundervisningen. Undervisningen skjer helst inne i klasserommet med resten av klassen.

Barneskoler

I Stange kommune er det ni kommunale barneskoler. I tillegg er det privat barneskole på Steinerskolen.

Sist endret: 26.04.2017
|
|
|