Det utvikles og bygges mange spennende boligprosjekter flere steder i Stange. Her kan du bo i landlige omgivelser med nærhet til det urbane. 

Det er kort avstand til flotte naturområder og til mer urbane områder som Hamar by og Gardermoen. Med hyppige togavganger er det mange som pendler til Oslo og kombinerer det med hjemmekontor i en romslig bolig i grønne omgivelser som gir deg pusterom.

Kommunale og private tomter

I Stange kommune finnes det byggeklare eneboligtomter for salg. Det er mulig å reservere kommunale tomter for en kortere periode, frem til det eventuelt melder seg andre interessenter for den aktuelle tomten. 
Ta gjerne kontakt med Stange kommune om du ønsker mer informasjon.

Det finnes også til enhver tid en rekke private boligtomter (finn.no) og private boliger (finn.no) til salgs i kommunen. 

Under finner du eksempler på både private utbyggingsprsjekter og kommunale tomter for salg.

Illustrasjonsfoto Åkersvika Hageby

Ottestad - Åkersvika hageby
 

En helt ny bydel planlagt med ca 750 boliger, liggende idyllisk ned mot Åkersvika og mot Hamar. I Hagebyen er det fokus på sosial bærekraft, og den nye bydelen planlegges med utgangspunkt i FNs bærekraftmål.

Områderegulering for Åkersvika hageby

 

Foto Jens Haugen

Stangebyen

Stangebyen er Stanges kommunesenter. Stange kommune  har vedtatt områdeplan for Stangebyen, som innebærer muligheten for 600 nye boenheter. Det er store planavklarte områder i sentrum og på Navneberget øst for jernbanen. Stangebyen har nærhet til E6 og ligger langs Intercity-strekningen, som får snarlig utbygd dobbeltspor med ny stasjon.

Aktuelle prosjekter for salg er Sentrumsgården og leilighetsprosjekt under planlegging i Heggedalsvegen.

Sønderhagen

Stangebyen - Sønderhagan

Boligområde med rekkehus beliggende øst for Stange Sentrum. Kort vei til Stange idrettspark, barnehage og skole, samt nærservicetilbud i sentrum.

Finn-annonse.

 

Stangebyen - Navneberget

Et helt nytt utbyggingsområde som inneholder eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og lav blokkbebyggelse.

Stange - Navneberget Trinn III

Finn-annonse - Navneberget - Nordbohus.
Finn-annonse - Navnebergtunet - Hellvik Hus.

Flyfoto av Tangen

Tangen

Tangen er et tettsted sør i kommunen som ligger idyllisk til langs Mjøsa. Tangen har store planavklarte boligarealer i kommunedelplan for Tangen - ca. 1400 boenheter.

Tangen har god togforbindelse og en times togtur unna Oslo sentrum og 30 minutter til Gardermoen gjør Tangen til et attraktiv bosted. 

Finn-annonse for Vikslia.

 

Ottestad - Løvstadvegen/Vika hage

Leiligheter med utsyn over Åkersvika naturreservat. Gangavstand til Hamar stasjon

www.vikahage.no
Finn-annonse

Foto Rakel Berg

Åsbygda

Heknetunet i Åsbygda ligger det boligtomter for salg med kort avstand til skole, barnehage og idrettsanlegg. I Åsbygda kan du bo usjenert og landlig til, i nærhet til naturen og friluftstilbud.

Les mer om tomter på Heknetunet

 

 

Sangen

Regulert boligområde sør for Ottestad, nord i Stange kommune. Området utvikles av Block Watne. Området er regulert med en blanding av eneboliger, tomannsboliger og mer konsentrert tett/lav boligbebyggelse.

Link til planregister med plandokumenter.

Foto Rune Paulsen

Ilseng - Larssveen

Regulert boligområde på eiendommen Larssveen på Ilseng. Eiendommen utvikles av Nordbolig Innlandet. Ilseng ligger langs Rørosbanen og har tilknytning til de prisbelønte Ilsengstiene.

Sentrumstunet Romedal

Romedal - Sentrumstunet

Sentrumsnære leiligheter under planlegging i Åsvangvegen i Romedal.

Finn-annonse

 

Romedal - Brynsåsen

Boligområde i Brynsåsen i Romedal. Området har flott utsikt over kulturlandskapet. Utvikles av Vikahus og består av eneboliger og tomannsboliger i rekke. Kort veg til sentrum av Romedal med nærservicetilbud.

Finn-annonse

Vinter i vallset

Vallset - Granfaret

Stange kommune har ledige boligtomter i Granfaret i Vallset, øst i Stange kommune. Etablert boligfelt med eneboliger satt opp på slutten av 1990-tallet. Barnevennlig område med 5 ledige eneboligtomter. Området ligger i Vallset med ca. 2000 innbyggere. Kort avstand til skole, barnehage og idrettsanlegg.

Mer informasjon om boligtomtene.

 

Vallset - Engebakkfeltet

På Engebakkfeltet i Vallset er det ledige tomter for salg. Området ligger i Vallset med kort avstand til skole og barnehage.

Les mer om tomter på Engebakkfeltet

 

Espa

Bygd i Stange sør med vidt utsyn over Mjøsa og umiddelbar nærhet til natur og rekreasjonsmuligheter. Stange kommune har byggeklare tomter for salg. Kort kjøretur til Tangen med nærservicetilbud.