Et knippe kunstnere setter sammen en unik kulturopplevelse denne kvelden. Hallvord Reiar Mikalsen Steen vil lese tekster av Refling Hagen, tonesatt av James W. Dickenson på piano og med danserne Cecilie Sleppen Ålskog og Beret Roksvåg Stølen.

Atlungstad Brenneri serverer en rikholdig buffet med inspirasjon fra Ingeborg Refling Hagens kjøkkenforråd, tilberedt med brenneriets følelser til de gylne dråper.

Tidspunkt: fredag 1.februar kl. 19.00
Pris: kr. 400,- per person
Påmelding: gjennom betaling til kontonummer 1822.57.71320 / VIPPS 114148.

Ved spørsmål kontakt foreningens leder Inger Sleppen, tlf. 91781733

Arrangørene lover en helt spesiell opplevelse på Fredheim denne fredagskvelden!

 

Hallvord Reiar Michaelsen Steen fra Tangen har studert samtidsdans i Oslo og London, og har jobba med dans og data i tillegg til å drive mye frivillig kulturarbeid for barn og ungdom. Han var mye på Fredheim som barn og har oppleser- og teatererfaring fra Suttung-miljøet.

James W. Dickenson har doktorgrad i norsk folkemusikks innflytelse på norsk jazz. Han har bodd i Norge siden 1988 og har virket som kantor bl.a. i Sør-Fron kirke, og er fortsatt aktiv som jazzutøver, arrangør og komponist.

Cecilie Sleppen Ålskog har lang erfaring som danser, koreograf, pedagog, veileder og produsent for dans. I tillegg studerer hun Nordic Master in Dance Studies ved NTNU, er studiekoordinator for Schous Fordypning i dans samt underviser ved Schous Kulturstasjon i Oslo.

Beret Roksvåg Stølen har jobbet med dans, barn og utdanning i over ti år, både gjennom undervisning og forestillingsarbeid. Hun har undervist ved ulike kulturskoler, og har jevnlig hatt workshop og forestillinger innen dans rundt om i landet. Hun jobber aktivt for å løfte dans inn i skolen, og har mye dans særlig i barneskolen.