Ellen FjestadIngeborgdagene arrangeres  på Fredheim på Tangen, Ingeborg Refling Hagens kunstnerhjem. Ingeborgdagene er et kulturarrangement med fokus på litteratur, men også teater, billedkunst, dans og musikk. Se hele programmet her.

Lørdag 3. oktober kl. 13:00 – 15:30 inviterer vi til skriveverksted med forfatter Ellen Fjestad. Skriveverkstedet er en spennende mulighet for barn som er glad i å skrive, og som ønsker å lære mer om å skrive. Det blir fokus på å ha det morsomt, leke med historier og å lage morsomme, levende karakterer som kanskje gjør noe overraskende.

Ellen Fjestads forfatterskap er preget av hennes bakgrunn fra landbruket i Stange. Hun er i dag gardbruker på slektsgården Arstad nordre i Ottestad. Hun har skrevet en triologi om odelsjenta og kunststudenten Luka Kammer. Luka kjemper for verdier som jordvern, bærekraft og mangfold, temaer som også Ellen Fjestad er opptatt av. Fjestad ble tildelt Stange kommunes kunstnerstipend for 2019.

Skriveverkstedet har maks 10 plasser, og egner seg for elever i 5., 6. og 7. trinn.

For påmelding: Fyll inn navn, alder og e-post adresse i dette skjemaet
Vi sender en bekreftelse på e-post, eventuell beskjed om venteplass dersom kurset er fullt.

Påmeldingsfrist: 25. september 2020.

Påmelding til skriveverksted

Navn på deltaker
Skriv inn alder på barnet
Epostadresse
Stange kommune vil bare be om opplysninger som er nødvendige for behandlingen av din påmelding. Stange kommune vil lagre personopplysningene og sørge for at bare de personene som skal behandle påmeldingen får tilgang til dem.