skrivekursFredag 1. og lørdag 2. februar arrangeres Ingeborgdagene på Fredheim på Tangen. Ingeborgdagene er et nytt kulturarrangement med fokus på litteratur, teater, billedkunst og musikk. Se hele programmet her.

Lørdag 2.februar kl. 13.00 inviterer vi til skriveverksted med forfatter Widar Aspeli. Skriveverkstedet er en spennende mulighet for barn som er glad i å skrive, og som ønsker å lære mer om å skrive. På kurset tas det utgangspunkt i det skriverne kan og er interessert i, ikke det noen skulle ønske de kunne. Kanskje blir det jobbet med en liten fellesfortelling også - avhengig av hvem som er der og hva de ønsker å vil.

Widar Aspeli har skrevet en lang rekke bøker for barn og ungdom. I skrivekursdelen jobber Aspeli med utgangspunkt i "Caravan-kortene" som er en lavterskelinngang til å skrive som han bruker mye på skoler.

Skriveverkstedet har maks 15 plasser og passer for i 5., 6. og 7.klasse. 

For påmelding: fyll inn navn, alder og e-post adresse i skjemaet under.

Vi sender en bekreftelse på e-post, eventuell beskjed om venteplass dersom det er fullt.

Påmeldingsfrist er onsdag 30.januar

Påmelding til skriveverksted

Navn på deltaker
Skriv inn alder på barnet
Epostadresse
Stange kommune vil bare be om opplysninger som er nødvendige for behandlingen av din påmelding. Stange kommune vil lagre personopplysningene og sørge for at bare de personene som skal behandle påmeldingen får tilgang til dem.