Avdelingen er organisert under Eiendomsavdelingen og produserer ca. 400 porsjoner middager. Produksjonskjøkkenet drifter mottakskjøkken på Vallset bo- og servicesenter og Ottestad bo- og servicesenter. I tillegg driftes kantiner i rådhuset, på Ottestad bo- og servicesenter og Stange helse- og omsorgssenter. Kantinene er åpen for alle.

Produksjonskjøkkenet produserer middag etter kok/kjøl-prinsippet. Kjøtt som ikke er kvernet varmebehandles over natten på lav temperatur etter sous vide-metoden for så å kjøles ned og pakkes. Dette gir et mørt og saftig resultat og bevarer smaken. Supper, sauser, purèer og gryter fylles i poser ved en temperatur på minimum 80 grader celsius før hurtig nedkjøling. Grønnsaker og fisk dampes i tette poser før hurtig nedkjøling. Disse produksjonsprosessene sikrer kvaliteten på maten fra kjøkkenet og gir mange dagers holdbarhet. Maten varmes opp etter tilpassede oppvarmingstider og temperaturer på avdelingene/mottakskjøkken eller hjemme hos den enkelte mottaker. Det tas prøver av mat og produksjonsutstyr som sendes til laboratorium for analyse i henhold til Produksjonskjøkkenets kvalitetssystem.

Middag til hjemmeboende med praktisk bistand fra kommunen

Informasjonsskriv til hjemmeboende som har fått vedtak finner du her.

Produksjonskjøkkenet kjører ut middagsmat til hjemmeboende 4 dager i uken, og hver bruker har faste leveringsdager. Det kjøres også ut middagsmat til bofellesskap uten eget mottakskjøkken. Middagsmaten leveres i egnet engangsemballasje som gjør det enkelt å varme opp maten.  Dersom du har behov for å få levert middagsmat hjemme - ta kontakt med Tjenesteenheten på telefon 62 56 20 35. Tjenesteenheten i Stange kommune godkjenner behovet og fatter vedtak. Du kan avbestille, eller endre på leveringen av middagsmat, ved å ringe direkte til Produksjonskjøkkenet eller kontakte Helsetjenester i hjemmet.

Prisen for middag til hjemmeboende fra Produksjonskjøkkenet er 88 kroner for to retter levert hjem. Prisen gjelder for middag og dessert eller suppe og middag (2019). Prisen fastsettes av Kommunestyret og justeres en gang per år.

Aktuelle menyer

Rullerende 6-ukersmeny som gjelder fra 2. september 2019 finner du her

Egen meny for julen 2019 publiseres snart.

 

Ansatte

Vår organisasjon er sammensatt av ledere, kokker og assistenter med ulik bakgrunn. Ansatte ved produksjonskjøkkenet har bred erfaring fra matbransjen. 

Kontaktinformasjon:

For bestillinger og endring av abonnement til hjemmeboende

Ring 62 56 22 55 (Man-Fre 07:30-15:00)

Klikk her for å komme til Tjenesteenheten

Klikk her for å komme til Helsetjenester i hjemmet

 

Stange kommune, Produksjonskjøkkenet

Besøksadresse: Dr. Thorshaugs veg 25, 2335 Stange

Leder for produksjonskjøkkenet Øyvind EkornholPostadresse: Postboks 214, 2336 Stange

 

Leder produksjonskjøkkenet: Øyvind Ekornhol Tlf. 951 48 091

Send oss gjerne en epost på

ST-produksjonskjokken@stange.kommune.no