Avdelingen er organisert under Eiendomsavdelingen og produserer ca. 400 porsjoner middager. Produksjonskjøkkenet drifter mottakskjøkken på Vallset bo- og servicesenter og Ottestad bo- og servicesenter. I tillegg driftes kantiner i rådhuset, på Ottestad bo- og servicesenter og Stange helse- og omsorgssenter. Kantinene er åpen for alle.

Produksjonskjøkkenet produserer middag etter kok/kjøl-prinsippet. Kjøtt som ikke er kvernet varmebehandles over natten på lav temperatur etter sous vide-metoden for så å kjøles ned og pakkes. Dette gir et mørt og saftig resultat og bevarer smaken. Supper, sauser, purèer og gryter fylles i poser ved en temperatur på minimum 80 grader celsius før hurtig nedkjøling fortrinnsvis i vannbad. Grønnsaker og fisk dampes i tette poser før nedkjøling i nedkjølingsskap eller i vannbad. Disse produksjonsprosessene sikrer kvaliteten på maten fra kjøkkenet og gir mange dagers holdbarhet. Maten varmes opp etter tilpassede oppvarmingstider og temperaturer på avdelingene/mottakskjøkken. Det tas bakterieprøver av mat og produksjonsutstyr som sendes til laboratorium for analyse i henhold til Produksjonskjøkkenets kvalitetssystem.

Middag til hjemmeboende med praktisk bistand fra kommunen

Informasjonsskriv til hjemmeboende som har fått vedtak finner du her.

Produksjonskjøkkenet kjører ut middagsmat til hjemmeboende 4 dager i uken, og hver bruker har 2 faste leveringsdager. Det kjøres også ut middagsmat til bofellesskap uten eget mottakskjøkken. Middagsmaten leveres i egnet engangsemballasje som gjør det enkelt å varme opp maten.  Dersom du har behov for å få levert middagsmat hjemme - ta kontakt med Tjenesteenheten på telefon 62 56 20 35. Tjenesteenheten i Stange kommune fatter vedtak. Du kan avbestille, eller endre på leveringen av middagsmat, ved å ringe direkte til Produksjonskjøkkenet eller kontakte Helsetjenester i hjemmet.

Prisen for middag til hjemmeboende fra Produksjonskjøkkenet er 78 kroner for to retter. Prisen gjelder for middag og dessert eller suppe og middag (2018). Prisen fastsettes av Kommunestyret og justeres en gang per år.

Aktuelle menyer

Rullerende 6 ukersmeny finner du her.  I tillegg har vi egne menyer i forbindelse med høytider og enkeltdager. 

Meny for maidagene og pinse 2018 finner du her

Kjøreplan for matombringing for maidagene og pinse 2018 finner du her.

Kjøreplanen er i tillegg levert ut til alle hjemmeboende som mottar middag fra produksjonskjøkkenet.

Ansatte

Vår organisasjon er sammensatt av ledere, kokker og assistenter med ulik bakgrunn og erfaring. 

Kontaktinformasjon:

Stange kommune, Produksjonskjøkkenet

Besøksadresse: Dr. Thorshaugs veg 25, 2335 Stange
Postadresse: Postboks 214, 2336 Stange

Klikk her for å komme til Tjenesteenheten

Klikk her for å komme til Helsetjenester i hjemmet

 

Leder for produksjonskjøkkenet Øyvind Ekornhol

Kontaktinformasjon:

Produksjonskjøkkenet (Bestillinger og endring av abonnement til hjemmeboende)

Tlf: 62 56 22 55 (Man-Fre 07:30-15:00)

 

Leder Øyvind Ekornhol Tlf. 951 48 091

Ass.leder Tone Hansen  Tlf. 62 56 22 60