Nils A. Røhne- Det er med stor sorg vi har mottatt beskjeden om ordfører Nils A. Røhnes bortgang. Våre tanker går først og fremst til familien og de aller nærmeste, sier kommunedirektør Kaija Eide Drønen og varaordfører Paal Ravnaas. Med Nils Røhnes bortgang har vi mistet en respektert ordfører med et stort hjerte for fellesskap og rettferdighet.

Nils A. Røhne har vært ordfører i Stange kommune for Arbeiderpartiet siden 2007. Høsten 2020 fikk Røhne påvist kreft og han har hele tiden vært åpen om sin sykdomssituasjon.

- Meldingen om Røhnes bortgang berører oss alle i Stange, og vi vil komme tilbake til hvordan de som ønsker kan formidle sine tanker i en kondolanseprotokoll, sier Kaija Eide Drønen.

Kondolanseprotokoll i rådhuset

I forbindelse med ordfører Nils A. Røhnes bortgang legges det ut en offentlig kondolanseprotokoll i Stange rådhus fra tirsdag 11.januar klokken 10.00, og fram til onsdag 19. januar klokken 14.00.

Alle som ønsker er velkommen til å skrive en siste hilsen, et minne eller bare signere kondolanseprotokollen.

Rådhuset har åpent mandag til fredag, fra klokken 10.00 til klokken 14.00. I tillegg holdes rådhuset åpent tirsdag 11.januar - torsdag 13.januar mellom klokken 17.00 og 19.00.

Kondolanseprotokoll Nils A. Røhne