Dette kurset er for deg som ikke er redd for å få jord på fingrene og for å ha en kniv i hånda. Vi skal på gårdsbesøk og lære mer om matens opprinnelse, plukke med oss et utvalg av sesongens råvarer og foredle disse til nydelige retter som er bra for deg og bra for kloden.

Kurset vil legge vekt på enkel og god hverdagsmat av ypperste kvalitet og du vil få med deg tips og inspirasjon for resten av livet. Alle er velkomne, hobbykokk eller ei. Mitt mål er at kurset vekker din nysgjerrighet og interesse for næringsrike og bærekraftige råvarer med fokus på smak og forhåpentligvis noen nye smaksopplevelser. Jeg gleder meg allerede til å spre matglede å dele 3 gode måltider i felleskap.

Hvor: 

Skolekjøkkenet på Hoberg skole

Tid:

uke 41: onsdag 13. oktober- fredag 15. oktober
kl. 09.00-15.00


Instruktørene:

Julia, 35 år, fra Ottestad. Har en mastergrad i samfunnsernæring og er utdannet personlig trener. God erfaring som kursholder for både barn og voksne. Har jobbet med praktisk matlaging for både Frisklivssentraler, Geitmyra matkultursenter Ringsaker, Sunn Idrett, Espern, YOG 2016, Hamar læringssenter og som selvstendig næringsdrivende. Jeg er lidenskapelig opptatt av gode råvarer og måltidsopplevelser og ønsker å dele av min erfaring og kunnskap med deg.

Bente har i pedagogisk utdannelse og lang erfaring innen pedagogisk arbeid både i privat og offentlig sektor. Til daglig driver hun et småbruk med kjøkkenhage, hester og pass av barnebarn. Hun er opptatt av lokal og økologisk matproduksjon og er med som assistent og ansvarlig for lek og moro.  

Ta med:

Gode sko, oppsatt hår (for de som har langt hår), forklede om du har.