Skatecampen/skolen med Rullin kommer til å bli en uke fyldt av skating, samvær, aktivitet, lek og moro. Her kommer alle til å bli ivaretatt, og ferdighetsnivået til hver enkelt er urelevant for hva man får ut av uken. Hver og en blir møtt der man er, om man er nybegynner eller kan litt fra før. Vi vil lære opp de som er helt nybegynner, samt gi tips til de som er lært. Sammen kommer vi til å ha ulike morsomme aktiviteter på skateboardet. Her skal hver og en komme som de er, med et felles ønske om å skate sammen en uke.

  • Aldersgruppe: 3.-10. trinn
  • Kurs 1: mandag 11. og tirsdag 12. oktober
  • Kurs 2: torsdag 14. og fredag 15. oktober
  • Sted: Hamar Skatehall, Stangeveien 111 (Ham-jern bygget i 2. etasje) 
  • Tidspunkt: kl. 9:00-15:00
  • Antall deltakere: max 15 stk

 

INSTRUKTØRENE:
Vegard Backe med flere.

VEGARD BACKE er 31 år gammel og har drevet med skateboard siden han var 10 år gammel. Han er også utdannet ergoterapeut ved høyskolen i Oslo og Akershus. I 2018, begynte Vegard som kursinstruktør for Hamar Skateboardklubb. De hadde stor suksess og deltakerne var fornøyd. Siden har dette kun tatt seg opp, og det endte med at han startet sin egen virksomhet i Rullin Brettbutikk. Tidligere har Vegard jobbet som snowboardinstruktør i Trysil og i Lierberget, samt at han har vokst opp med en far som trente kretslaget i skihopp som Vegard var med på.

"Alt dette lærte meg og inspirerte meg angående hvordan det er å arbeide som kursinstruktør, samt erfaring og inspirasjon her og der av alle typer kurs jeg har deltatt på. Jeg trives i rollen, og jeg liker å arbeide med barn og unge." 

TA MED:
Skateboard, mat, drikke, gode sko og klær det er lett å beveg seg i

HUSK! Alle må ta med eget skateboard!