Klikk her for å registrere deg i vaksinasjonskø

For å få vaksine mot covid-19 i Stange, er det opprettet et digitalt registreringssystem hvor du kan melde din interesse for vaksine. De som ønsker vaksine, registreres i en vaksinasjonskø. En vaksinasjonskø er en oversikt over hvem som ønsker vaksine eller ikke. Det er ikke slik at de som registrerer seg først, står først i køen. Du plasseres i køen ut fra hvilken prioriteringsgruppe du tilhører.

Klikk her hvis du trenger veiledning om hvordan du registrerer deg i vaksinekø

Kommunen vet foreløpig ikke hvor mange vaksiner som vil være tilgjengelig til enhver tid. Alle som skal få tilbud om vaksinen får informasjon etter hvert som det er deres tur. 

Vaksinasjonstelefon

For de som ikke har mulighet til å registrere seg elektronisk, vil vi bistå via publikumstelefonen for koronavaksinasjon, telefon 62 56 20 15.

Hvis du opplever bivirkninger utover ømhet på innstikkssted og milde symptomer, er det nyttig at du melder dette elektronisk på melde.no.

Sjekk også at du er oppført med korrekt mobilnummer og e-postadresse i kontakt- og reservasjonsregisteret. Kommunen bruker mobilnummeret du har lagt inn i registeret for å kontakte deg når du får tilbud om korona-vaksinering. 

 

Data om fylker og kommuner baserer seg på folkeregistrert adresse til den vaksinerte, og sammenfaller ikke alltid med fylke eller kommune personen bor/ oppholder seg i eller får vaksinen i (vaksinasjonssted).

 

Vaksinering - trinn for trinn