Nå kan du registrere deg digitalt i en vaksinasjonskø i Stange. En vaksinasjonskø er en oversikt over hvem som ønsker vaksine eller ikke. Det er ikke slik at de som registrerer seg først, står først i køen. Du plasseres i køen ut fra hvilken prioriteringsgruppe du tilhører. Stange følger nasjonale anbefalinger for prioriterte grupper.

Ettersom kommunen foreløpig ikke vet hvor mange vaksiner som vil være tilgjengelig til enhver tid, vil dette ikke fungere som en vanlig timebestilling. Registreringen vil være å melde sin interesse for vaksine, og så vil man etter hvert få beskjed på SMS når det er klart for å velge timer,

Har du oppgitt en annen persons telefonnummer, må du forsikre deg om at vedkommende varsler deg når det kommer en SMS fra Stange kommune om at det er mulig å bestille tid til vaksinasjon. De som ikke ønsker vaksine, kan også registrere dette her. 

Det vil kunne ta lang tid fra man registrerer seg og til man kan bestille time. Dette avhenger av hvilken prioriteringsgruppe man tilhører, og hvor mange vaksinedoser som er tilgjengelig per uke

 • Det er kun personer over 18 år som skal registrere seg for vaksinering 
 • Du skal også melde at du ikke ønsker å vaksinere deg, slik at vi har oversikt 
 • Du må svare på hvem som er din fastlege og noen spørsmål om din egen helse, slik at du havner på rett plass i vaksinekøen. Hopper du over å svare, kan du havne lenger bak i køen. 
 • Når du har registrert deg vil du få en bekreftelse på SMS om at registreringen er mottatt. 
 • Du logger ut ved å lukke nettleservinduet. Du vil bli bedt om å logge inn eller bruke pinkode neste gang. 
 • Du kan be om at informasjonen slettes etter at vaksineringen er over.  

 

Slik registrerer du deg i vaksinekø

Du kan enten

1) registrere deg selv,

2) få hjelp av en pårørende eller nær bekjent, eller du kan

3) ringe vaksinasjonstelefonen.

Du kan registrere deg så mange ganger du vil, det er den siste registreringen som blir gjeldende.

Her finner du informasjon om hvordan Stange kommune behandler personopplysninger ved registrering i vaksinekø.

 

velg språk hvis du ikke får norskAlternativ 1: Registrer deg selv

 1. Klikk her for å registrere deg digitalt 
  Du vil da komme inn i vårt registreringssystem.Vi anbefaler at dere gjør registreringen ved hjelp av datamaskin eller nettbrett og nettleseren Google Chrome.
 2. Logg deg inn ved å bruke kodebrikke, BankID eller BankID på mobil.
 3. Deretter skal du registrere fødsels- og personnummertelefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Kommunen vil bruke telefonnummeret du registrerer til å informere deg om videre vaksinasjonsprosess. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan bistå deg med å bestille time til vaksinasjon når det blir din tur til å vaksineres.

 

Alternativ 2: Du trenger hjelp av pårørende eller nære bekjente for registrere deg

 1. Trykk HER på linken for vaksineregistrering.

 2. Den som hjelper deg, må logge seg inn ved å bruke sin egen kodebrikke, BankID eller BankID på mobil. Hjelperen skal ikke registrere opplysninger om seg selv, men legge inn relevante opplysninger om deg.
 3. På nettsiden skal dere registrere ditt fødsels- og personnummertelefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Spørsmålene gjelder om du ønsker å ta vaksine, om du er i en risikogruppe, og helsetilstand,
  Kommunen vil bruke telefonnummeret du registrerer, til å informere deg om videre vaksinasjonsprosess. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan bistå deg med å bestille time til vaksinasjon når det blir din tur til å vaksineres.
 4. Dersom du registrerer på vegne av andre må du sørge for at den du registrerer for samtykker til dette.

 

Alternativ 3: Du har ikke mulighet til å bruke nettet - ring vaksinasjonstelefonen

 1. Ring vaksinasjonstelefonen på 62 56 20 15.
  Åpningstider: Hverdager 09.00-11.00 og 12.00-14.00.

  Der får du nødvendig hjelp til å registrere opplysningene om vaksinasjonen. Vær oppmerksom på at det kan være ventetid på telefonen.
 2. Når du har registrert deg, vil du bli varslet på SMS når det åpnes for at du kan få vaksine.
  Dersom du har oppgitt en annen persons telefonnummer, må du forsikre deg om at vedkommende varsler deg når det kommer en SMS fra Stange kommune om at det er mulig å bestille tid til vaksinasjon.
 3. Når du har mottat SMS om at det åpnes for timebestilling, må du enten selv eller ved hjelp fra andre, logge deg inn på samme nettsted og bestille time for vaksinering.