noen av vinnerne på avslutningenKvelden startet med en kort oppsummering av årets sesong, som viser en jevn og solid deltagelse. Videre ble det vist en kort video fra Olsrud voksenopplæring, der arbeidsfolket både produserer og legger klopper på turstier i distriktet, og gjør en fantastisk jobb for at turfolket skal holde seg mest mulig tørre på beina.

Dette etterfulgt av Hans Kroglund som presenterte  «Norges beste turrute-2019,» nemlig Ilsengstiene. Det er fantastisk hva Ilsengfolket har fått til med noen omsøkte midler og mye dugnadsinnsats. Kroglund fortalte om bakgrunn og oppstarten i 2013/2014 og fram til i dag, til en lydhør forsamling! Representanter fra ulike turlag i salen ble utfordret til å fortelle om «sine stier» ved neste sesongavslutning! Vi har mange tilrettelagte turstier å skryte av i Stange, og vi må skryte mer både av våre egne og andres turer!

Den hyggelige kvelden ble avsluttet med beverting, quiz, premieutdeling og underholdning, i tillegg fikk de oppmøtte tid til å dele noen tur- og røverhistorier med hverandre. Kveldens siste underholdningsbidrag var Prøysenlesning av Mari Sletli og Stein Breck, før Aud Norstad i HHT aveling Stange og  Line Kongssund i Stange kommune takket for oppmøte, og ønsket velkommen til nye turer i 2020! 

Avslutning turposter 2019