Line KOngssund og Aud Norstad

Koordinator for idrett og friluftsliv Line Kongssund roser samarbeidet med lokale grunneiere og ikke minst Stange krets av Hamar og Hedemarken turistforening som legger til rette for at vi kan gå på tur i skog og mark.

Aud Norstad i turistforeningen sier at 6 av de 10 postene er klare for besøk fra 1. mai, mens de fire postene som ligger i allmenningene må vente noen uker. Snøen må bli borte, og vegene framkommelige, før vi får hengt opp bøttene sier Aud Norstad.

Sesongen varer fra 1. mai til 15. oktober, så det skulle likevel være god tid på å besøke alle 10, sier Line og Aud.

Registrer på HHT sin turapp

I år som i fjor blir det mulig å registrere sine besøk på disse stedene med å bruke SjekkUt appen til HHT. Les mer om turpostene og appen her....

Turkartene kan du få gratis på informasjonssenteret på rådhuset, biblioteket, Stangehallen, Ottestadhallen og på noen bensinstasjoner.

Fotokonkurranse

Vi skal også i 2018 kåre årets turbilde, og oppfordrer turgåerne til å dele sine bilder på emneknaggen #fysakstange. Viktig å merke seg at for å dele bilder på denne måten, må brukerprofilen på instagram være åpen og ikke privat. Vil du heller sende oss et bilde på mail så gjør gjerne det. Send ditt bidrag til heidi.kristiansen@stange.kommune.no

Vi plukker ut et vinnerbilde hver måned i mai, juni, juli, august, september og oktober som går til finalen om årets turbilde.