Foto TV2I år som alltid skal vi fortsette den flotte Farmentradisjonen med å avholde marked som deltakerne skal komme til, og vi trenger statister for å gjennomføre et marked som er Stange verdig. Vi trenger folk i alle aldre og med forskjellige egenskaper, som kan bidra til å skape preg på markedet. Vi har flere roller som må fylles. Blant annet folk som står i bodene og snakker med Farmen-deltakerne, til noen som har ferdigheter som kan fremføres og statister som beveger seg rundt i området.

Om du har lyst til å være med, oppfordrer vi alle interesserte til å ta kontakt på mail, farmenstange@strix.no. De som er interesserte kan si litt om seg selv, om de har noe erfaring fra tidligere, spesielle ferdigheter og hvor mange av datoene de kan være med. 

Strix stiller med kostymer, men dersom folk selv har klær som passer 100 år tilbake i tid, er det flott. Oppdragene som statister er ulønnet, frivillig arbeid.
Det kommer til å være en prøvedag hvor tid og dato blir meldt i fra på et senere tidspunkt. De forskjellige datoene markedet skal avholdes er:

  • Marked 1 – Onsdag 30 mai
  • Marked 2 – Onsdag 6 juni
  • Marked 3 – Onsdag 13 juni
  • Marked 4 – Onsdag 20 juni
  • Marked 5 – TIRSDAG 26 juni

Det kommer til å bli avholdt et infomøte for alle som har meldt seg om få uker. De som tar kontakt med oss blir fortløpende registrert og de fleste kan regne med at de vil få være med på en eller annen måte.

Les mer om Farmen kjendis på TV2 sine nettsider