Hengerud gård på Tangen. Foto TV2Ingen Farmen-produksjon har hatt så mange seere som den som ble spilt inn på Hengerud gård i 2014. Nå er det kjendiser som skal gå i fotsporene til blant andre Finn Olav, Olav Harald, Frank og Farmen-vinneren Magnhild.

-Vi gleder oss stort til å komme tilbake til Tangen, sier produsent Sebastian Sandsgaard. - Dette er et frodig og vakkert jordbruksområde med Mjøsa liggende et steinkast unna.  Dette er en av de flotteste Farmen-gårdene, så det ville være synd å ikke benytte stedet igjen, sier Sandsgaard.

Da Farmen gjestet Tangen i 2014 var det stor entusiasme lokalt og ikke minst blant de mange statistene. – De fine folka fra Stange har faktisk fulgt oss og deltatt som statister i flere Farmen-produksjoner rundt i landet i årene etter, forsetter Sandsgaard.

Arbeidet med å finne kjendiser til sesong 3 er godt i gang, men Sandsgaard vil ikke røpe noen navn. – Det skal få bli en hemmelighet til vi setter i gang opptakene til sommeren, men det er mange spennende kandidater, røper Sandsgaard.

Arbeidene på gården starter i løpet av våren og produsenten skryter av det fine samarbeidet med Stange kommune. – Vi føler oss virkelig hjemme i kommunen og er blitt tatt imot med åpne armer, sier Sandsgaard.

Farmen Kjendis har blitt den største seersuksessen for TV 2 noensinne og samler rundt en million nordmenn tre ganger i uken.

Stange kommune er veldig fornøyd med at TV 2 og Strix igjen velger å komme til oss, sier Næringssjef i Stange kommune Erik Habberstad. Vi ønsker å by på oss selv og den fantastiske kommunen vi lever i.  Vi får nok en gang får profilert Stange med alle de kvaliteter den innehar, samt få økt bevisstheten i forhold til den sentrale beliggenheten kommunen har i forhold til Oslo og Gardermoen.