Erik HabberstadHan har en Cand. Mag innen informatikk og logistikk/transportøkonomi. I tillegg har han befalsskole fra Forsvaret.
Erik kommer fra stillingen som innkjøpsdirektør i Nordek, som er et kjedeselskap for byggevarekjeden XL-BYGG, samt husbyggerkjedene Blink Hus og Hellvik Hus. I tillegg til innkjøpet har han arbeidet med mange ulike prosjekter innen dette firmaet.  Utover dette har også Erik hatt ansvaret for det skandinaviske samarbeidet/innkjøpet for søsterbedriftene i Danmark og Sverige.
 
Erik har også arbeidet innenfor Norgesgruppen/ASKO og med Luftambulanse. Samt erfaring som griskokk og lastebilsjåfør, blant mye annet!
 
- Det er utrolig spennende å få starte i en nyopprettet stilling som næringssjef. Stange er en flott kommune med en fantastisk beliggenhet, som vi skal utnytte godt videre. Kommunen vår er i en rivende utvikling og har den sterkeste veksten i vårt område. Med alle gode krefter som finnes i vårt nærområde så skal vi lykkes!, sier en entusiastisk næringssjef. Jeg er en ekte Stangesokning, og bor i Vestbygda med kone og tre barn. Toscana er for øvrig Italias svar på Stange Vestbygd og italienerne misunner oss noe gruelig….., smiler Erik.