En dør inn

Er du barn eller ungdom i Stange kommune kan du få hjelp hos oss.

I Stange kommune er vi opptatt av å levere robuste, stabile og lett tilgjengeglige tilbud til barn og ungdom. Derfor er alle vi som jobber med barn og unge i Stange samlet i ett team.

[Les mer i vårt nyhetsbrev]
 

Hvem er vi?

Bjørnar Fauske Bye (fagleder)
Kari Anne Strøm Haraldstad
Miriam Schytte
Rita Oja
Pia Marie Solberg

Klikk HER for å lese mer om oss.


Vi tilbyr:

Råd og veiledning til ungdom

Vi tilbyr: Råd og veiledning til barn Barn skal leke, lære, le, være sammen med venner og ha det trygt i familien. Når man oppdager at barn sliter kan det være vanskelig å vite hva godt man kan gjøre for dem. Vi i Stangehjelpa er tilgjengelige for alle henvendelser knyttet til barns mentale helse.

Les mer


Råd og veiledning til barn

Råd og veiledning til barn Barn skal leke, lære, le, være sammen med venner og ha det trygt i familien. Når man oppdager at barn sliter kan det være vanskelig å vite hva godt man kan gjøre for dem. Vi i Stangehjelpa er tilgjengelige for alle henvendelser knyttet til barns mentale helse.

Les mer


Råd og veiledning til foreldre

Foreldre tar kontakt med oss når de trenger verktøy for å forstå og håndtere barns følelser og atferd. Vi snakker ofte med foreldre som er slitne og føler at barnet og dem selv er i et mønster de ikke klarer komme ut av. Det er Stangehjelpa kommer frem til en felles forståelse av situasjonen

mange årsaker til at barn strever, og god hjelp kommer som et resultat av at dere og oss i.

Les mer


Råd og veiledning til skoler

Som lærer, rådgiver eller annen ansatt på skolen er du også velkommen til å ta kontakt med Stangehjelpa.

Les mer