Velkommen til Stange kommune

Stange kommune ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by og bare 45 minutters kjøretid til Gardermoen. Stange er en kommune i vekst og har drøyt 20.000 innbyggere.

Ny leder av informasjonssenteret

Tommy Østlund startet i nyopprettet stilling som leder av informasjonssenteret i februar, og har rukket å gjøre seg litt kjent i kommunen og med de ansatte på informasjonssenteret.

Tommy ØstlundTommy (45) har utdanning innen styring og ledelse fra Universitetet i Oslo, og adjunktutdannelse fra NTNU og Høgskolen i Hedmark. Han har også lang erfaring og kompetanse innen IKT, og har erfaring med utvikling/implementering av ulike framtidsrettede digitale løsninger.

Han kommer fra stillingen som assisterende rektor og skolefaglig rådgiver i Hamar kommune.

        - Jeg vil bruke den første tida til å bli kjent med virksomheten, planer og oppgaver.Det nyopprettede Informasjonssenteret er under ombygging og vil i løpet av sommeren stå fram i ny drakt. Arbeid med flere framtidsrettete og effektiv bruk av IKT står og vil stå sentralt, og vil bidra til større forutsigbarhet og flere sømløse løsninger for de ansatte og innbyggerne i kommunen.

        - Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med andre ansatte, innbyggere og organisasjonen Stange kommune. Tommy er opprinnelig fra Rena, men bor nå på Hamar.

Sist endret: 21.04.2017
|
|
|