E-post
Kontaktperson Leder:
Hilde Brennodden
Adresse: Øgardshøgda 99, 2330 Vallset
E-post:hilde.brennodden@gmail.com
Tlf.: 95950452

Kasserer:
Dagny H. Austlid
Adresse: Fohholgutua 84, 2335 Stange
E-post: dagny.austlid@stangeenergi.no
Tlf.:95277728
Beskrivelse Stange Ungdomskorps ble startet i 1997 som et prosjekt, hvor de eldste musikantene i kommunens skolekorps som ønsket å spille mer skulle få en ekstra arena å utfordre seg på. Høyere musikalsk nivå, ungdommer fra skolekorpsene i hele kommunen som møtes på tvers av grenser og spilleglede er viktige stikkord. Dette bidrar til at de eldste blir lengre i sine skolekorps, eller tar skrittet over til et voksenkorps.
Korpset har som mål å holde minst en konsert i året i tillegg til å delta på andre arrangement og arrangere turer med 3-4 års intervall.
SUK har deltatt på mange konkurranser, og vunnet flere av dem. Gjennom de snart 20 årene korpset har eksistert, har det vært arrangert konserter med bl.a. Jan Werner, Jahn Teigen, Elisabeth "Bettan" Andreassen, Maria Haukaas Mittet - og sist, men ikke minst lokale Stange-stjerner fra egne rekker. Siste konsert arrangert i 2016 hadde korpset gleden av å presentere en av disse stjernene som solist - Bernt Ola Volungholen.
Det har i de siste årene vært et generasjonsskifte i korpsets besetning og ved oppstart i fjor høst var det litt tynt i noen rekker. Det er da ekstra hyggelig at korpset har fått påfyll av yngre og livlige krefter og teller i dag 28 musikanter.
Korpsets faste dirigent har siden oppstart vært Lars Espen Rath Vestad - med unntak av ett års permisjon pga utenlandsopphold.
Dato oppdatert 2016-05-30