10 steder i Stange er et turtilbud til alle – et Fysak-tilbud i folkehelsearbeidet som bidrar til god form, god helse og gode naturopplevelser. Du har ikke behov for «sjumilstøvler» for å nå våre turmål. 

Fotokonkurranse

Bli med på fotokonkurranse om årets turbilde i Stange. Del dine turbilder på emneknagg #fysakstange enten på instagram eller facebook. Årets turbilde blir kåret i oktober.

Les om alle turmålene og last ned kart på denne siden

Hver kommune har sitt eget opplegg med uttrekkspremier – enten betalt av sponsorer eller av kommunene eller HHT. I år blir det en ny satsing i Hamar, Stange og Ringsaker på å få i gang skoleklasser med å ta turposter og hver klasse som bekrefter at de er i gang får en aktivitetspremie gitt av fylkeskommunen. Dette følges opp direkte mot skolene av kommunene. Løten har sin egen etablerte skolekonkurranse.

Ellers er det også i år en veldig fin deltakerpremie til barn og unge til og med 16 år. Det er nemlig et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall og dette er en gave som Sparebanken Hedmark og Ankerskogen svømmehall spleiser på for alle til og med 16 år som klarer 60 % av postene pr kommune. Man må altså klare 6 poster der det er 10, og 30 av de urbane. Fra starten av august kan barn og unge levere kortet og få premien sin, hos servicekontorene i den enkelte kommune. Premien må brukes innen 31.12.16

Det er Hedmark fylkeskommune og de fire kommunene som betaler utgiften til alle trykksakene. Alt deles ut gratis.

Finn postene i Ringsaker, Hamar og Løten her......

LYKKE TIL MED ÅRETS SESONG TURPOSTER!