Streetart

Rodrigo er kunstner i en kunstart som vi ikke kjenner altfor godt til og som vi ikke har hatt muligheten til å prøve ut før nå. Streetart er en form for gatekunst og Rodrigo tar med seg større elevgrupper ut i vårt skolemiljø og bruker gjerder og ballvegger som sine lerret når han lar elevene få bruke spraymaling som utgangspunkt for kunstverk. Og det blir fargerike, flotte dekorasjoner malt i akrylmaling, slik at vi får glede av det lenge.

Dette synes vi er veldig spennende, så når et slikt tilbud overraskende dumpet ned i mailboksen vår, så kunne vi ikke gjøre annet enn å sende tilbake et klingende JA! og et HJERTELIG VELKOMMEN TIL STANGE SKOLE! Det er 4.-7.trinn som er så heldige å få samarbeide med Rodrigo. Prosjektet er dekket av den kulturelle skolesekken i Hedmark.

Streetart

Hvis du vil lese mer om Rodrigo så kan du gå inn på hans hjemmesider og se hva han har gjort av utsmykning rundt om i landet og i verden: http://www.peacetu.com/  Her kan du se mange eksempler på hva streetart handler om.

Streetart - Stange skoleStreetart - Stange skole
Streetart - Stange skoleStreetart - Stange skole
Streetart - Stange skole