Blant de 135 gjestene i aulaen på Stange videregående skole var ordfører Nils Amund Røhne, barnehagesjef Trude Hoel, samt foreldre, søsken, besteforeldre og andre gjester, knyttet til Enerhaugen barnehage.

Musikkspill Enerhaugen barnehage

Stemningen var stor og  latteren satt løst mens trollet Buldrebassen, Prinsesse Baronesse, trollet Lille Pastill, vakten Hoggtann Harry, kråka KryKråke og alle de andre beboerne i trollskogen boltret seg på scenen. Barnehagebarna hadde et fantastisk orkester og kor  fra Stange v.g. skole i ryggen (22 musikklinje elever), der de sang og spilte på en scene for aller første gang i sitt liv.

I tillegg til at elevene var fantastisk gode musikere og sangere, viste de en sånn positivitet og varme i forhold til barn og voksne i barnehagen. Tryggheten de ga barna, smittet over til barna og publikum, som storkoste seg sammen, denne kvelden. Prinsesse Baronesse fikk, på vegne av skuespillerne, overrakt en stor bukett blomster fra ordfører Nils Amund Røhne i etterkant av forestillingen. Som takk for blomstene fikk ordføreren og alle gjestene et vers til av åpnings og avslutnings-sangen ”Kom, bli med oss.” Kvelden ble avsluttet med stormende jubel og en lang, varm applaus.

Barnehagens hovedmål for dette barnehageåret var avsluttet med braksuksess.

Musikkspill Enerhaugen barnehage

Musikkspill Enerhaugen barnehage

Musikkspill Enerhaugen barnehage

Musikkspill Enerhaugen barnehage