Kontaktperson Leder:
Alf Anders Hommerstad
Adresse: Postboks 26, 2337 Tangen
E-post: alf@tangenrock.com
Tlf.: 95216113

Kasserer:
Anita Tyseng
Adresse: Gravikvegen 9, 2337 Tangen
E-post: anita@tangenrock.com
Tlf.: 91757984

Beskrivelse Festival som arrangeres siste helgen i august hvert år. Åpen for alle alderstrinn.

Tangen Rockefestival er en idealistisk organisasjon som vil opprettholde et tilbud for ungdom som ønsker å spille i band i nærområdet til Tangen. Dette gjøres gjennom å arrangere en inspirerende musikkfestival basert på dugnad. Dette er også en festival for Tangen og omegns befolkning og har et tilbud til alle aldre. Festivalen går over to dager og siste helg i august og alle artister, arrangør og festivalarbeidere stiller opp vederlagsfritt.

Beskrivelse av festivalen:
Festivalen har utviklet seg til å bli en viktig arena for unge musikere. Både de som er tilknyttet de kommunale musikkverkstedene i og rundt Stange kommune og for de unge som driver med musikk utenfor noen organisert virksomhet. Festivalen vektlegger lokal tilknytning innen fylket. Unge utøvere kan gjennom festivalen få prøvd ut musikken sin på en profesjonell scene med høy kvalitet på lyd og lys, for lydhørt publikum. De deltar på lik linje med mer rutinerte og etablerte artister.

Festivalen er bygget opp av ulike underholdningskonsepter, for å engasjere flest mulig folk i et forholdsvis lite område.
Dato oppdatert 2017-02-14