Hverdagsaktivitet er det viktigste!

Rett og slett fordi det er flest hverdager… Fysisk aktivitet fungerer best posjonert utover hver dag, ikke som ett voldsomt sjeldent krafttak. Hva slags aktivitet passer best for deg? Trives du best alene eller trenger du noen som drar deg i gang? Trenger du veiledning?
Hvis du lurer på hvordan du skal få begynt, så se på lenkene nederst på siden, eller ta kontakt med fysioterapeut, helsesøster eller andre aktuelle steder.

Aktivitetsgrupper: Lavterskel tilbud om aktivitetsgrupper for foreldre og barn

Det kan være vanskelig å få satt i gang med aktivitet. For de som har nytte av det er det mulig å delta i en gruppe med andre foreldre og barn som treffes 5 ganger over en periode på 3 mnd. Her er hovedfokuset hverdagsaktivitet, hva slags aktivitet som passer for oss, lek og praktisk kunnskap. Vi spiser et enkelt måltid sammen og holder på 1.5 timer. Det er ikke behov for treningsklær men klær du kan bevege deg fritt i. Pris 250 kr for hele familien for alle samlingene. Dette inkluderer mat og en kokebok, leie av skrittellere og premie for ungene. Ta kontakt med din fastlege/barnelege, helsesøster eller fysioterapeut som kan melde deg på. Du kan lese mer her:
Invitasjon til aktivitetsgrupper
Prosedyre for aktivitetsgrupper