Velkommen til Stange kommune

Stange kommune ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by og bare 45 minutters kjøretid til Gardermoen. Stange er en kommune i vekst og har drøyt 20.000 innbyggere.

Ottestad skolekorps

E-post
Kontaktperson Leder:
Preben J. S. Vie
Adresse: Arnebergvegen 79, 2335 Stange
E-post: preben.vie@gmail.com
Tlf.: 92484280

Kasserer:
Kristofer Dæhlin
Adresse: Hvervagutua 221, 2312 Ottestad
E-post: kdaeh@online.no
Tlf.: 97042525
Web adresse Ottestad skolekorps på Facebook
Beskrivelse Ottestad skolekorps er skolekorpset for skolene i Ottestad nærområde. Dette inkluderer Arstad skole, Hoberg skole, Steinerskolen i Ottestad og Ottestad ungdomsskole.

Nybegynnere og aspiranter øver hver mandag i SFO-tiden. Alle elever i korpset får i tillegg enetimer med instruktør. Dette tilbudet gis blant annet i samarbeid med Stange kulturskole. Mona Vestli er dyktig instruktør og gir samme tilbud til alle korps i Stange kommune.

Ottestad skolekorps rekrutterer fra 3. trinn og oppover, men modne og motiverte 2. klassinger kan også begynne. Det vil da forventes noe mer foreldreoppfølging. Det er også mulig for eldre barn å starte, og tilbudet vil da tilpasses individuelt etter nivå og utvikling.

Hovedkorpset øver hver tirsdag rett etter skoletid. Dirigent for hovedkorpset er Jon Fredrik Hjemli.

Ottestad skolekorps samarbeider med de andre korpsene i Stange kommune. Alle medlemmer i korpset har et frivillig tilbud om å delta i Stange aspirantkorps eller Stange ungdomskorps. Dette er prosjektbaserte korps som har 1-2 prosjekter per semester.
Dato oppdatert 2016-04-11

Sist endret: 11.04.2016
|
|
|