Sommerskoletilbudet for 2021 er et nasjonalt tiltak for å bidra til at elever i grunnskolen får en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie i 2021. Disse midlene var var ekstraordinære i 2021, på grunn av koronasituasjonen og vil ikke bli videreført i 2022.

Møteplasser og felles opplevelser

– Sommerskolen blir nok ekstra viktig for barn og unge i år. De har dessverre gått glipp av både sosiale, kulturelle og faglige aktiviteter det siste året på grunn av koronapandemien. Vi håper derfor at mangfoldet av kurs på sommerskolen i Stange kan være interessant for mange, og at det kan være med på å skape gode møteplasser og felles opplevelser. Vi ønsker at barn og unge i kommunen skal få muligheten til å lære noe nytt, mestre utfordringer og aller viktigst – å ha det gøy sammen, sier kommunalsjef Atle Teksum.