Hallverter Ottestad svømmehall

Det var i november ordfører Bjarne Christiansen (Ap) tok over bygget på vegne av Stange kommune. Elevene ved Arstad og Hoberg skole, samt Ottestad ungdomsskole har allerede tatt bassenget i bruk, og nå åpner det også for alle som vil.

Åpning

Og nå er det altså klart for åpning den 16. januar. Det er Stangehallen som skal drifte folkebadet, og flere livreddere og hallverter fra idrettslinja ved Stange videregående skole er klare. Daglig leder i Stangehallen Trine Nordstrand Larsen sier de gleder seg til å starte opp, og dette er nytt for Stangehallen. Men hun har en veldig motivert gjeng som står klare.

- Stangehallen administrerer også våre andre idrettsanlegg, så det er naturlig at de også tar dette, sier eiendomssjef Bjørn Lunstøeng i Stange kommune.

Folkebadet vil bli åpent på følgende dager:

• Mandag, onsdag og fredag 16.30-20.30. (Terapibadet er opptatt og ikke tilgjengelig før etter klokka 17.30 før påske på mandager).
  • Lørdag: 10.00-15.00.

For barn under 3 pår er det gratis inngang. For barn mellom 3 og 16 år blir prisen 45 kroner, mens for studenter og honnør koster det 70 kroner. For voksne koster inngangen 90 kroner.

Nordstrand Larsen opplyser at det foreløpig blir dagsbilletter å kjøpe.

Og det er to bassenger du nå kan boltre deg i. Hovedbassenget er på 25X12 meter og holder 26 grader, mens terapibassenget er 12X9,5 meter og har 34 varmegrader.

Og kapasiteten er det ikke noe å si på. Hovedbassenget har en kapasitet på 700 daglig, mens terapibassenget har en kapasitet på 420.

Prosjektet hadde en kostnadsramme på 180 millioner kroner.

Kunsten i Ottestad svømmehall