Arrangementet er en del av Miljøuka i Hamarregionen som arrangeres 22. til 29. april  – en temauke med bærekraft og miljø i fokus. 

Konkrete råd

Jacob Ruus fra Stiftelsen Miljøfyrtårn holder foredrag om Miljøfyrtårn-sertifisering og kommer med konkrete råd om miljø og energitips.

Tor Mjøs fra Norconsult vil ha et innlegg om typiske ENØK-tiltak i næringsbygg og mulige støtteordninger. Tor har arbeidet med energieffektivisering i bygg og for industri gjennom en årrekke og har blant annet vært administrerende direktør for Norsk Enøk og Energi AS.

Spare strøm hjemme

Klokka 18.00-19.30 er det klart for et nytt foredrag samme sted. Men da om sparing i hjemmet.

Astrid Bjerke fra Framtiden i våre hender gir innblikk i hvordan spare strøm hjemme. Her får du tips om enkle og billige måter å spare strøm på, med og uten verktøy. Det handler både om gode energivaner og enkle tiltak i hjemmet. Det er gjerne summen av tiltakene som gir besparelser.

Du er ikke nødt til å sitte i mørket, dusje i kaldt vann og fryse for å spare strøm, tvert imot får du et bedre inneklima og kanskje også bedre samvittighet.

Velkommen til et inspirerende foredrag!

Meld deg på her

Handle miljøvennlig

Med Miljøuka i Hamarregionen ønsker vi å inspirere deg til å tenke og handle miljøvennlig og få øynene opp for alle mulighetene som ligger i regionen. Dette gjør vi gjennom et variert og mangfoldig innhold. Bli med og gjøre regionen til et mer miljøvennlig sted å bo.   

Miljøuka i Hamarregionen er et samarbeid mellom Sirkula IKS, Hamar Naturskole og kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker. Alle kommunene vil ha aktiviteter på forskjellige dager gjennom hele uken, og Sirkula vil ha egne aktiviteter hos seg.  

Miljøuka i Hamarregionen er sponset av: SpareBank 1 Østlandets Bærekraftfond, Innlandet fylkeskommune, Østlandet gjenvinning, Eidsiva bioenergi, Ragnsells og Moelven.