Rasen er et lett tilgjengelig leirsted i Vallset, som egner seg til et bredt spekter av aktiviteter. Her blir det blant annet bading, fisking, ballspill, turer, kano og stand up paddle. Dette er en ferieuke for ungdommene, med lite obligatoriske aktiviteter, men mange muligheter. Måltidene er felles for alle, og dette er en fin anledning til å tilbringe tid med venner og bli kjent med andre. Målgruppen er ungdom på ungdomsskolene i Stange kommune.

Opplegget koster 845,- for hele uka og dette dekker overnatting, aktiviteter og alle måltider. Helst ønsker vi at ungdommene blir kjørt til og fra Rasen, men vi kan være behjelpelige med skyss dersom det skulle være nødvendig. 

I uke 26 er det aktiviteter på dagtid fra mandag til fredag. 

Fra onsdag til torsdag blir det overnattingstur til Rokosjøen i Løten, hvor vi sover i lavvo, telt eller hengekøye. Her er det muligheter for bading, fisking, kano og stand up paddle. Det blir felles måltider ved bålet. Helst ønsker vi at ungdommene blir kjørt til og fra Rokosjøen, men vi kan være behjelpelige med skyss ved behov. 

Øvrige aktiviteter: 

  • Mandag: Tur til Jorekstad bad på Lillehammer. Oppmøte: Kl. 10 på Stange helsestasjon. Her må ungdommene betale inngangsbillett til badeanlegget selv (135,- per pers), men vi holder mat og transport. 
  • Tirsdag: Frisbeegolf. Oppmøte kl.09 på Stange helsestasjon. Vi holder mat og transport. 
  • Fredag: Harrytur til Charlottenberg. Oppmøte kl.09 på Stange helsetasjon. Vi holder mat og transport. 

Målgruppen er ungdom på ungdomskolen, og man velger selv om man vil delta på hele eller deler av uka. 

Søknadsskjema feriegruppe 2023 (PDF, 144KB)

Fyll ut søknadskjema og send inn til pal.andre.moen@stange.kommune.no innen mandag 15.mai