Feriegruppene er et kommunalt og rusfritt tilbud til ungdommer i Stange kommune. Hovedmålgruppe er ungdom i ungdomsskolealder, men det kan finnes muligheter for de som er yngre eller eldre på enkelte dager. Feriegruppene vil foregå de to første ukene av skoleferien (24. juni-5. juli).

Overnattingstur Rasen leirsted

I uke 26 går turen til idylliske Rasen. Her blir det overnatting i hytter fra mandag til fredag, og god tid til fritid, friluftsliv og aktiviteter med andre ungdom. Rasen er et lett tilgjengelig leirsted i Vallset, som egner seg til et bredt spekter av aktiviteter. Her blir det blant annet ballspill/lek, fisking, kanopadling, bading og turer i skog og mark, og ikke minst en hyggelig og sosial uke for alle, med fine samtaler rundt kveldsbålet. Det vil være noen organiserte aktiviteter gjennom uken som orienteringsløype i skogen, samt leirdueskyting på Lisetra i regi Romedal og Vallset jeger/fisk, men også mulighet for egenorganisert aktiviteter gjennom ukesoppholdet.

I søknadsskjemaet må du angi eventuelle allergier.

Noen forslag til hva som kan være lurt å ha med seg:

• Dyne/Sovepose (Har du ikke, får du låne i BUA Stange).
  • Pute/laken
  • Toalettsaker
  • Solkrem
  • Mygg og knottmiddel
  • Evt. Lommepenger (Kiwi i Sand)
  • Fiskeutstyr etter eget ønske (Har du ikke, får du låne i BUA Stange)
  • Badetøy og badehåndkle
  • Varme klær til kjølige kvelder og skift for hele uken
  • Gode sko til turer i skog og mark (Fjellsko kan du få låne i BUA Stange)
  • Regntøy

Det vil ikke være tillatt å medbringe stereoanlegg og/eller stasjonær PC pga. plassmangel. Små mobilhøytalere til musikkavspilling er tillatt. Til orientering medbringes utstyr på eget ansvar!

I uke 27 arrangerer vi dagsturer

I søknadsskjemaet må du krysse av for de dagene du kunne tenke deg å delta på.

• Mandag 01.07.- Jorekstad bad på Lillehammer. De har utebad med sklier. Inngangspenger kr 135,- må hver og en sørge for. Vi ivaretar enkel lunch. Oppmøte utenfor kultur (bankbygget i Stange) kl. 09 00.Tilbake på Stange ca. kl. 17 30.
  • Tirsdag 02.07-Tur til Helgøya klatrepark. Oppmøte kl. 08 30 utenfor kultur (bankbygget i Stange). Bading på Skurven med grilling etter klatring. Hjemme ca. 17 00.
  • Onsdag 03.07-Aktivitetsdag på Kjonerudtunet. Oppmøte kl. 09 00 på Kjonerud. Vi ordner lunsj i løpet av dagen. De som har sykkel kan gjerne ta med denne, slik at vi kan ta en tur til Mjøsa i løpet av dagen. Ferdige ca. kl. 16 00.
  • Torsdag 04.07 Golf på Atlungstad. Oppmøte kl. 08 30 utenfor kultur (bankbygget i Stange), eller ved golfbanen kl 08 4. Vi legger opp til bademuligheter, og ordner lunch. Kun 12 plasser, så førstemann til mølla. Blir utprøving på driving range, korthullsbane, treningsområde. Eventuelt et par hull på banen. Ferdig ca. kl. 15 00.
  • Fredag 05.07 - Freesbegolf i Elverum. Bading på Sagtjernet med servering av lunch etter golfing. Oppmøte utenfor kultur (bankbygget i Stange), kl. 09 00. Tilbake på Stange ca. kl. 18 00. Vi låner frisbee fra BUA.

Søknadsskjema feriegruppe 2024

Søknadsfrist 20. mai 2024

Av erfaring vet vi at det er mange som søker om deltagelse, derfor kan det være at vi får ventelister på aktivitetene. Dette vil vi få en oversikt over etter hvert, og du vil få beskjed om det.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt.

pal.andre.moen@stange.kommune.no