Stange sett fra Mjøsa

Velkommen til Stange kommune

Stange kommune ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by og bare 45 minutters kjøretid til Gardermoen. Stange er en kommune i vekst og nærmer seg 20.000 innbyggere.

 

 

Siste nytt

 • Street Art i Stangebyen

  12.06.2013Elever fra 9. trinn på Stange ungdomsskole får lov å utfolde seg med gatemalerier rundt Tingvoldtorget. STREET ART er en av verdens eldste teknikker som er brukt i hulemalerier, gatekunst i middelalderen i Italia blant annet.
 • Idrettsdag

  28.09.2010Idrettsdagen blir avviklet hver høst før vi avslutter utegym og starter svømmetreningen. .Øvelser som er med er de klassiske friidrettsgrenene samt sykling og poengfotball.
 • Eksamen gir alternative skoledager

  27.05.2010Mens 10. klasse sitter over penn, papir og pc med eksamen, blir 8. og 9. trinn sendt ut av skolen på andre oppdrag. Elevene på disse trinnene er under eksamen på bedriftsbesøk, har skogdag, er på besøk i russerhula, har hjemmearbeidsdag, besøker husmannsplassen Balberg, går eller sykler Ottestadstien eller drar på overnattingstur.
 • Talentiade

  05.04.2010En fredag før påske eller vinterferie blir "Talentiaden" aviklet. Påmeldingslistene blir fulltegnet år etter år og kreative ungdommer stiller med mange ulike nummer. Elevarrangørene samarbeider med et lite lærerteam og får hvert år på plass en flott dag for medelever og personale. Arrangementet blir stødig gjennomført med dyktige deltagere, lyd og lys på plass, kule konfransierer, ubestikkelige dommere og staselige premier. All ære til et svært solid crew som alltid tar utfordringer på "strak arm" og mangfoldet av elever som like trofast stiller på scenen.
 • Skidag

  05.04.2010Skidag for hele skolen blir som regel avviklet mellom vinterferie og påskeferie. Dagen blir lagt opp etter snøforholdene de ulike år.
 • Prosjekt "En reise i Europa"

  28.02.2010På 9. trinn har elevene siste uken før vinterferien hatt et tverrfaglig prosjekt kalt "En reise i Europa". Alle timene denne uken har gått med til prosjektet. På ukas siste dag presenterte gruppene sine respektive land på en "reiselivsmesse" på skolen. Det ble en livlig og fargerik fremvisning med musikk, mat, nasjonaldrakter, flagg, dans, varierte power points og elever som delte sine kunnskaper med de besøkende.

Stange ungdomsskole

Stange ungdomsskole ble åpnet i 1971 og ligger midt i Stange sentrum. Skolen tar imot elever fra Tangen, Stenby og Stange barneskoler. Krøppsøving og svømming foregår i eget bygg som også brukes av Stange skole.

Vi legger vekt på å skape en trygg og jordnær skole der den enkelte elev blir sett, verdsatt og rustet til å møte livets oppgaver i vid forstand. Et helt, integrert menneske blir til bare blant mennesker. Vi mener selv å være gode på dette. Derfor har vi også satset sterkt på det det spesialpedagogiske feltet.

Skolens visjon: Med røtter og vinger inn i fremtiden

 

Læringsplattform   

Fag, aktiviteter og planer ligger på læringsplattformen itslearning. Foreldre som ønsker egen bruker kan ta kontakt med skolen.

Sist endret: 12.02.2013
|
|
|